KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ty jo, jsem nevěděla, že máš takovejch aktuálních fotek.... a pak že žádný nemáš... tu je další z Mělníka..... a to by pro dnešek stačilo.... :D
KeiTynka Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Jsem tě taky nefotila já.... nezapomínej, že když už si tě \"bulvár\" jednou najde, tak paparazzi jsou všude. :D Je více fotek, o kterých ani nevíš. :D A teď už taky mizím.....
agresssor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 mozna ze jsou me aktualni fotky ale ja je nemam
Petra XSI Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka to bude asi trošku problém, nechtěl se vůbec nechat fotit.... bylo jednodušší vyfotit ty zvířátka..... Ale jednu zblízka jsem našla.... Ta je náhodou pěkná, sluší Ti to.......a tu ze srazu jsem samozřejmě už viděla:super............pa já letim dom
Lentilka Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 tak během tohoto týdne si udělám radost:)
kujon106 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 No to nevim Pavlíku jestli ti to objednám, byls hodnej? :D
Lentilka Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Kujone já jsem dycky:D šak poznáš na srazu jak jsem hodnej:D je to Janspeed, i s poštou vyjde na nějakých 260liber
s1600 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Tak Simota dorazila dneska,slicky uz me zacinaji stvat..dneska jsem pro ne jel,byl jsem s tim chlapem domluvenej..dorazim tam a on ze je prodal pred pul hodinou..tak jsem se o tocil a jel zpet..jeste mam v zaloze jednoho,pak uz nevim..
kujon106 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: s1600 Tak Simota dorazila dneska,slicky uz me zacinaji stvat..dneska jsem pro ne jel,byl jsem s tim chlapem domluvenej..dorazim tam a on ze je prodal pred pul hodinou..tak jsem se o tocil a jel zpet..jeste mam v zaloze jednoho,pak uz nevim.. Tak to bych mu asi řekl něco \"zajímavýho\"
s1600 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Jeho jednani bylo do tehle chvile na dnesni dobu a pomery nevidane..Necekal jsem,ze by se mohlo stat neco takoveho..
s1600 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 yees dneska probehla instalace a prvni dojmy z jizdy?..zvuk od motoru je hrubsi,jadrnejsi,auto,mozna jen subjektivni dojem,ale zase na druhou stranu,necekal jsem zadny rozdil,jede lepe ve strednich a vyssich otackach..jediny problem byl v umisteni nadobky s kapalinou posilovace rizeni a krytem baterky,ktery musel pryc,ale po uprave se snad vrati,takhle se mi to moc nelibi,mam s nim jeste urcite lakovaci plany:Dstejne tak s krytem ECU a vikem ventilu:Dna fotce i uprava svetel.. [upravil dne 12/5/09 s1600]
kujon106 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Vypadá to moc hezky, chválim Akorát ten motor taky někdy vypucuj [upravil dne 12.5.09 kujon106]
kujon106 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Aktuálně mě velmi pobavila jakási postarší paní dneska na parkovišti Byl sem něco zařizovat ve městě, no a když sem se vracel k autu, tak sem mimoděk vyslechnul rozhovor této paní a jejího manžela (asi). Ještě teda notno podotknout, že stáli přede mnou (podélnej parking) s krémovým B3 pašíkem. Pánovi se pežo evidentně líbil, okoukával ho docela dlouho, ale paní měla jasno Ani nemrkla brvou a vychrila ze sebe několik hlášek o tom, jak je moje autíčko malý, nepraktický, špinavý a zaprášený. Měl sem sto chutí jí povědět že kdyby toho svýho pašíka, od doby co ho pořídili, umyli, tak by v tomhle období možná to její \"zaprášení\" (normální lidi tomu říkají pyl), taky spozorovali Ale když sem to jejich auto viděl zblízka, tak sem to radši spolknul a jel pryč, protože vypadal že se každou chvíli rozpadne [upravil dne 13.5.09 kujon106]
Alesek Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 taková postarší paní by zasloužila pár facek na tu její postarší zadnici:D Je zajímavý že ty ženský tomu vždy tak rozumněj. Jinak u mně je aktuální to že jsem si půl roku po koupení nového auta změnil Avatar:D [upravil dne 13/5/09 Alesek]
Petra XSI Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Já Vám kluci něco prozradím, ženský mají jednu takovou vlastnost, rádi do všeho kecaj.... i když tomu třeba nerozumí.......věřte mi, že já o tom něco vím, ale psssssst:D Alesek: super avatar, změna byla víc než nutná
Recommended Posts