Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo, jsem nevěděla, že máš takovejch aktuálních fotek.... a pak že žádný nemáš... tu je další z Mělníka..... a to by pro dnešek stačilo.... :D :D :D

post-0-14109606879584_thumb.jpg

Odesláno

Jsem tě taky nefotila já.... nezapomínej, že když už si tě \"bulvár\" jednou najde, tak paparazzi jsou všude. :D :D Je více fotek, o kterých ani nevíš. :D :D :D A teď už taky mizím..... :)

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

to bude asi trošku problém, nechtěl se vůbec nechat fotit.... bylo jednodušší vyfotit ty zvířátka.....

Ale jednu zblízka jsem našla.... :D

Ta je náhodou pěkná, sluší Ti to.......a tu ze srazu jsem samozřejmě už viděla:super............pa já letim dom

Odesláno

Tak Simota dorazila dneska,slicky uz me zacinaji stvat..dneska jsem pro ne jel,byl jsem s tim chlapem domluvenej..dorazim tam a on ze je prodal pred pul hodinou..tak jsem se o tocil a jel zpet..jeste mam v zaloze jednoho,pak uz nevim..:bacha

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Tak Simota dorazila dneska,slicky uz me zacinaji stvat..dneska jsem pro ne jel,byl jsem s tim chlapem domluvenej..dorazim tam a on ze je prodal pred pul hodinou..tak jsem se o tocil a jel zpet..jeste mam v zaloze jednoho,pak uz nevim..:bacha

Tak to bych mu asi řekl něco \"zajímavýho\" :)

Odesláno

yees

dneska probehla instalace a prvni dojmy z jizdy?..zvuk od motoru je hrubsi,jadrnejsi,auto,mozna jen subjektivni dojem,ale zase na druhou stranu,necekal jsem zadny rozdil,jede lepe ve strednich a vyssich otackach..jediny problem byl v umisteni nadobky s kapalinou posilovace rizeni a krytem baterky,ktery musel pryc,ale po uprave se snad vrati,takhle se mi to moc nelibi,mam s nim jeste urcite lakovaci plany:Dstejne tak s krytem ECU a vikem ventilu:Dna fotce i uprava svetel..:roker

[upravil dne 12/5/09 s1600]

post-0-14109606894898_thumb.jpg

Odesláno

Aktuálně mě velmi pobavila jakási postarší paní dneska na parkovišti :) Byl sem něco zařizovat ve městě, no a když sem se vracel k autu, tak sem mimoděk vyslechnul rozhovor této paní a jejího manžela (asi). Ještě teda notno podotknout, že stáli přede mnou (podélnej parking) s krémovým B3 pašíkem. Pánovi se pežo evidentně líbil, okoukával ho docela dlouho, ale paní měla jasno :D Ani nemrkla brvou a vychrila ze sebe několik hlášek o tom, jak je moje autíčko malý, nepraktický, špinavý a zaprášený. Měl sem sto chutí jí povědět že kdyby toho svýho pašíka, od doby co ho pořídili, umyli, tak by v tomhle období možná to její \"zaprášení\" (normální lidi tomu říkají pyl), taky spozorovali :) Ale když sem to jejich auto viděl zblízka, tak sem to radši spolknul a jel pryč, protože vypadal že se každou chvíli rozpadne :D

[upravil dne 13.5.09 kujon106]

Odesláno

taková postarší paní by zasloužila pár facek na tu její postarší zadnici:D Je zajímavý že ty ženský tomu vždy tak rozumněj.:D

Jinak u mně je aktuální to že jsem si půl roku po koupení nového auta změnil Avatar:D

[upravil dne 13/5/09 Alesek]

Odesláno

Já Vám kluci něco prozradím, ženský mají jednu takovou vlastnost, rádi do všeho kecaj.... i když tomu třeba nerozumí.......věřte mi, že já o tom něco vím, ale psssssst:D

Alesek: super avatar, změna byla víc než nutná:super

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...