Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

tak tady jeste jedna ma z prace :)

Tak tam tu už velmi dobře znám, ta je opravdu starááááá a ta s tím letadlem je boží, jen tam teda nejsi pořádně vidět:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

tak tady jeste jedna ma z prace :)

Tak tam tu už velmi dobře znám, ta je opravdu starááááá a ta s tím letadlem je boží, jen tam teda nejsi pořádně vidět:D:D:D

Sem rikal ze zadny novy nemam:) no jo bejt to foceny fotakem bylo by to lepsi ale tohle jen telefone m no.. Chtel sem aby bylo videt jak sem oproti letadlu mrnavej :D

Odesláno

Neeee, žádnej bulvár..... :D :D Sis stěžoval, že žádnou aktuální nemáš, tak jsem ti jen chtěla pomoci... :roll :roll Kdybys měl zájem o další aktuální, tak mám takový tušení, že bych ještě nějaký určitě našla. :D:D

Odesláno

Původně zaslal: KeiTynka

Tak když žádnou nemáš, ti trošku pomůžu.... jednu jsem našla... :D

tohle je bulvar :D

tohle je ZOO:aut

Odesláno

Neeee, žádnej bulvár..... :D :D Sis stěžoval, že žádnou aktuální nemáš, tak jsem ti jen chtěla pomoci... :roll :roll Kdybys měl zájem o další aktuální, tak mám takový tušení, že bych ještě nějaký určitě našla. :D:D

Šup šup, ještě nějaký se zvířátkama a my si budem tipovat, kterej z nich je agresssor:D:D

Odesláno

Šup šup, ještě nějaký se zvířátkama a my si budem tipovat, kterej z nich je agresssor:D:D

Tak tohle ale jako nebylo hezky :D

Promiň mě to nedalo, po tom co se zpozdílek ptal, kterej si Ty na tý fotce:D:D:D

Odesláno

to bude asi trošku problém, nechtěl se vůbec nechat fotit.... bylo jednodušší vyfotit ty zvířátka.....

Ale jednu zblízka jsem našla.... :D

post-0-14109606879372_thumb.jpg

Odesláno

to bude asi trošku problém, nechtěl se vůbec nechat fotit.... bylo jednodušší vyfotit ty zvířátka.....

Ale jednu zblízka jsem našla.... :D

Ani nevim ze si me v teto pozici fotila :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...