Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to lentilka: Ty jo, ty máš fakt smolíka. :( Tak teď už bys mohl mít tu smůlu vybranou a už přijdou jen samý hezký věci.... ;)

to kujon: Mě osobně se teda líbí ta v prostřední řadě úplně napravo. ;) Jak model....:cool:

[upravil dne 11.5.2009 KeiTynka]

Odesláno

Hele Kujonku, jak tak na ty fotky koukám pořádně.....co to je před tou cukrárnou, ty si tam kliďánko lížeš zmrzlinu a pan policista Ti sepisuje co?:myslim:D

Odesláno

KeiTynka> Díky :) Ale nevi která - ono to ty fotky rozhází podle rozlišení, takže u mě na 1024*768 to je ta z WTCC, jak stojim na tom stupínku :)

Péťo> To je moje slavná zmrzlina za 310kč :D aneb zmrzlina na zákazu zastavení :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Péťo> To je moje slavná zmrzlina za 310kč :D aneb zmrzlina na zákazu zastavení :)

:D:D Ty jsi řízek a to se u toho ještě necháš fotit, to já zas takhle venčila psa, drahá procházka:mad:....ale nefotila jsem se u toho:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Kujon je prostě štramák :)

Tak taky nějakou vytáhni, nedávno jsi tady psal, že se pokusíš nějakou najít a kde nic tu nic:(

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

mno :D

Ja nejsem fotogenickej ja zadny ani nemam :D a kdyz tak stary...

Hmmmmm chápu, já na fotkách taky vypadám děsně, prostě nevím jak se mám tvářit.......ale jestli máš nějaký starý, kde jsi mladej tak šup sem, přinejhorším se Ti budem jen smát:aut

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Jojo Vojto, nenech se prosit a nějakou hoď do placu, místní něžnější osezenstvo po tom dozajista prahne :) :)

to teda pochybuju :D a tebe varuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Agressssssssssor je ocividne ignorant, protoze kdyz na nej nekdo rve a on se tvari takhle, tak to si nedovedu jinak vysvetlit :-)

Odesláno
Původně zaslal: alien

Agressssssssssor je ocividne ignorant, protoze kdyz na nej nekdo rve a on se tvari takhle, tak to si nedovedu jinak vysvetlit :-)

Slysel sem vsechno ale ignoranta jeste ne :D

Odesláno

Vsak se podivej na tu fotku :-D on na tebe ječí a ty? ani brvou nehneš, sotva se uráčíš zvednout tu ruku se škopkem

Odesláno
Původně zaslal: alien

Vsak se podivej na tu fotku :-D on na tebe ječí a ty? ani brvou nehneš, sotva se uráčíš zvednout tu ruku se škopkem

este abych se hejbal kdyz byla pauza :D musel sem si nejak orazit ne :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...