jan07 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 vite neco o teto firme?Udelaji to na miru?Pisou ze jo,ale jak presne?Nemate nekdo s nema zkusenosti? [upravil dne 5/1/10 jan07]
s1600 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Lentilka,koni ale nejsou staveny na snizeni,jsou jen tuhostne stavitelny..nevim,co to udela,kdyz tam hodit HRka..
Guest Meky Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 hele kdyz mam komplet sport podvozek o vmaxx -35mm .. a ted chci snizovat zadek ... o kolik mam jit dolu? o zub nebo o dva ?? diky
Lentilka Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 ty koni jsou udelany na - 35 nebo 40 ne? nebo jak je ten koni sport kit tak je bud o 35 nebo o 40 dole
Alesek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=37&t=87769 -- Co na to říkáte?
Alesek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Já jsem zas po sakra dlouhé době zavítal na TF:D takže oběvuju novinky:D
Lentilka Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 šak to jsou ty co jsou v tom sport kitu ne? to maji rozdeleny podle barev... tak tu jsem něco našel: KONI nabízí také kompletní, cenově poměrně dostupné, podvozkové kity. Taková sada je sestavena z KONI SPORT řady tlumičů a odpovídajících snížených pružin pérování. Tyto sady ještě posouvají hranice ovladatelnosti auta a dodávají nezbytný sportovní vzhled Používá se samozřejmě pouze taková míra snížení, která ještě dovoluje provoz auta na normálních silnicích. Většinou v rozsahu 25 až 45mm v závislosti na typu automobilu. Použitím snížených pružin dosáhnete výhodnější polohy těžiště auta a v kombinaci s tuhými sportovními tlumiče ještě lepší kontrolu nad řízením. Snižované podvozky vyžadují v podstatě automaticky použití tužších tlumičů, standardní tlumiče na sníženém podvozku mohou mít i negativní efekt a mohou vést ke vzniku nebezpečných situací. [upravil dne 5.1.2010 Lentilka]
s1600 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Prave dorazil Oil catch tank a KNko,uz se tesim,az nahodim,snad uz problem s foukanim oleje do sani ustane..
AKCZ Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Taky se jdu vetrit .. vlakno jsem nasel omylem To video Saxa na okruhu je mazec.. na to bych snad ani nemel nervy Jinak Lentilko.. jsem zvedav do ceho nakonec pujdes.. ja cim vic jsem se v tom stoural tim hur se mi vybiralo/vybira ale uz to konecne vypada jednoznacne.. protoze podvozky kolem 30-40k je trochu mimo muj rozpocet takze zkusim stesti z levnejsim podvozkem a budu doufat.. uz to totiz vypadalo ze sezenu KW V2 za cca 24k coz bohuzel nedopadne..
luky106rolandgaros Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 jinak kluci ve speddpru objědnaj jakej koliv podvozek kony maj protože se berou ale jinak d2 racink,protlum,Vmaxx,HPčka....jinak tady je levnější variata ty pug sporty asi nemaj konkurenci a jsou rozebiratelný a je to rally....vejplata se blíží tak uvydíme jak dlouho tam budou.... http://www.ewrc.cz/ewrc/inzerce.php?advert=10830 [upravil dne 6/1/10 luky106rolandgaros]
Lentilka Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 ted jsem cetl ze d2 racing je nejaka kopie z číny...
jiri106xs Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Nevíte někdo, co je to za kola? Nejspíš to budou nějaký originály, ale nemám ponětí z čeho...
Lentilka Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 esi té bílé chceš víc tak si na facebooku u mě v přátelích najdi Michal Lukeš - tu je asi jako luksa...
Recommended Posts