Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele kdyz mam komplet sport podvozek o vmaxx -35mm .. a ted chci snizovat zadek ... o kolik mam jit dolu? o zub nebo o dva ?? diky :super

Odesláno

šak to jsou ty co jsou v tom sport kitu ne? to maji rozdeleny podle barev...

tak tu jsem něco našel:

KONI nabízí také kompletní, cenově poměrně dostupné, podvozkové kity. Taková sada je sestavena z KONI SPORT řady tlumičů a odpovídajících snížených pružin pérování. Tyto sady ještě posouvají hranice ovladatelnosti auta a dodávají nezbytný sportovní vzhled :) Používá se samozřejmě pouze taková míra snížení, která ještě dovoluje provoz auta na normálních silnicích. Většinou v rozsahu 25 až 45mm v závislosti na typu automobilu.

Použitím snížených pružin dosáhnete výhodnější polohy těžiště auta a v kombinaci s tuhými sportovními tlumiče ještě lepší kontrolu nad řízením. Snižované podvozky vyžadují v podstatě automaticky použití tužších tlumičů, standardní tlumiče na sníženém podvozku mohou mít i negativní efekt a mohou vést ke vzniku nebezpečných situací.

[upravil dne 5.1.2010 Lentilka]

Odesláno

Taky se jdu vetrit .. vlakno jsem nasel omylem :D To video Saxa na okruhu je mazec.. na to bych snad ani nemel nervy :D Jinak Lentilko.. jsem zvedav do ceho nakonec pujdes.. ja cim vic jsem se v tom stoural tim hur se mi vybiralo/vybira ale uz to konecne vypada jednoznacne.. protoze podvozky kolem 30-40k je trochu mimo muj rozpocet takze zkusim stesti z levnejsim podvozkem a budu doufat.. uz to totiz vypadalo ze sezenu KW V2 za cca 24k coz bohuzel nedopadne.. :roll

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...