Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prave koupeny letni pneu Marangoni ZetaLina 195/45 R15:roker

uz se tesim na ten profil..ted uz jen pocakt,az se O.Z.ka vrati z renovace v novym kabatku..:P

Odesláno

já mám V maxx ale ne stavytelnej a zatim dží na předku a dobře akorád zadky mi vytekly...... jinak nevíte nekdo jestli dělaj HP sporting také na 106 vyděl jsem na 205 ale na 106 ne...?

[upravil dne 3/1/10 luky106rolandgaros]

Odesláno

já bych chtěl stavytelněj,ale nevim,jestly k tomu koupit kola 16\"nebo 15\":myslim???Chtěl bych to co nejníž a co nejvíce vyplnit podběhy,ale na těch 16\"už to nebudu moct tak pustit dolu jako na těch 15\".

Odesláno

$ Torrez $ : není vůbec pravda, že na 15 to dostaneš níž, 45 r 15 má skoro stejnej průměr kola jako 40 r 16

[upravil dne 3/1/10 Jeny]

Odesláno

Kuci, šak si to spočítejte (obvod, průměr, atd.) kola, jsou to kupecký počty :) Kdysi sem si na to naprogramoval v Javě takovej udělátor (konzolovku), která to počítala, ale kde je jí konec, to netušim :) Kdyžtak jí můžu spatlat znovu, až budu mít trochu času. Nicméně kalkulačka a trocha snahy a je to hned :)

Odesláno

nevite jestli se lisi naprava ze stareho a noveho modelu zadni? Dekuji...jinak na 1.4 sportu je stejna jak na ostatnich novych modelech ne? krom s16

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...