Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Fr3sh : tak jsem se musel opičit:D a neodolal jsem pedálama a zved sem si aspon naladu jel jsem si neska konecně pro tu rozpěru a ve speedpru mi řekli že přišla na hyundae ne nějakou korejskou mrdku tak že se omlouvaj a že až příští rok.....:( tk stále čekám.....

[upravil dne 17/12/09 luky106rolandgaros]

post-0-14109611579637_thumb.jpg

Odesláno

Sou soprvy, dase na parkovisty na snehu brzdit a pridavat zaroven :) maji ochranu na brzde...jen je blby to vrtani...plynovej pedal de sundat, je to jen nasazenej plast na tycce, ale ostatni nejdou a hlavne bacha na spojku, vsechny pedaly musis dat co nejvejs...aby se ti neopreli o zem a pak jsi nemel plyn treba jen v pulce a das nesel :) je dobra oboustranka, nalepit ten pedal na pedal a zkouset...pak jen provrtat

[upravil dne 17/12/09 Fr3sh]

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Tak včera jsem chtěl vzít benzín a hle... vůbec jsem nemohl sundat víčko.:nevim Takže dneska vlažná voda a víčko už se suší doma. :)

Taky se mi tehle rok už stalo .. :D vzal sem fen a hnedka jel natankovat a jeste sem to prostříknul.

Odesláno

Vidite, ja jsem vlitnul do zaveje a da mi poslala mimo silnici do vysoky travy a snehu...nastesti tam nic nebylo a pul hodiny jsem se hrabal ven a ted mi vibdruje auto nad 70km/h....musim to zvednout a zkouknout...

Odesláno

tak sem neska upalil kabeli od svíček na 2 a 3 valci vnitřky mi zustaly na svíčkách... tak v pondělí budou nový ale musel jsem dojet cca 30km.... jiskru to házelo ale malou melo to zvuk jak fiat 600....nj od te doby co mám 106 tak je ešte nevyměnil...:roll

[upravil dne 20/12/09 luky106rolandgaros]

Odesláno

ahoj pánové a dámy, chtěl jsem se zeptat zda-li nevíte něco o verzích rallye, páč se teď jedna ukázala na netu http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/7791205 , ale budí ve mě pochybnosti, volal jsem tam abych zjistil podrobnější info, ale pán mě trochu překvapil, \"pravá\" rallye je stouhle v rozporu: el. ovládané okénka, nemá koutouče vzadu, a nemá posilovač (ale ten mohl byt na přání zákazníka), jinak motor souhlasí (8v 74kw), interiér bez plastových výplní také souhlasí, modrý koberec taky.... vážně nevím. Kdyby jste mohli pomoci tak bych byl rád, zatím děkuji

Odesláno

luky106rolandgaros:jo s těma kabelama to znám:D

Luksa:čus no ta víbava se podle mě může lišit ,ale ty kotouče mě teda zarážej:myslim.Jestly tam nebila v hajzlu zádní náprava a nedali tam jinou s bubnama:D.

Odesláno

tak na tu kašlu, chtěl jsem si sní pohrát a dát do 99,9% puvodniho stavu, ale to by bylo až příliš namáhavé/drahé, další čekání.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...