Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to bylo nejspíš 325 podle výsledků... jeli tam 3bmw dvě 325 a jedno bez označení, ten bez otnačení zajel to co já, 15.91 a ty další 16+

Odesláno

čau kucí :papa mám na vás takovej všetečnej dotázek. Rozdělal sem na svý káře zadní brzdy. Jedna je jasná, tam musim vyměnit váleček ( teče) a asi i čelisti. Druhá ale vypadá o poznání líp. je v podstatě jen zašpiněná od prachu z brzd. obložení ale vše je naprosto suchý takže váleček neteče... obložení na čelistích je ještě dobrý 3 milimetry takže podle mě taky není potřeba výměna. Můj dotaz zní, jestliže budu dávat ten novej váleček a čelisti na jednu stranu mám to dát i na tu druhou i když tam je to zatim dobrý? děkují za odpověď :papa

Odesláno

jasně no... já si to taky říkal ale chtěl sem ušetřit tak sem doufal že řeknete že je to zbytečný :D ale na brzdách by se asi šetřit nemělo... jo a díky za objasnění mojí nejistoty (prasátka = válečky) :D

Odesláno

Tak ty koberečky jsou fakt mazec jako! :D Asi si je pořídím.... :D :D

Ba ne, tohle je i na mě moc...... :cool::D

Ale TOHLE byl vždycky můj sen.... :D :D :D

[upravil dne 29.9.2009 KeiTynka]

Odesláno

To bude tím, že ještě žádné nejsou...:D Motor ti dneska vyfotím, jestli chceš.:) No a interiér... prostě série... sedačky jsou zralý na přečalounění, ale jinak pohoda.:)

Zítra zavírám nové autí do dílny a bude se pracovat... Tak, jak jsem byl ze začátku nadšenej, tak mě teď pěkně nas*alo... Špatný těsnění pod hlavou, termostat, manžeta na poloose a zrovna se asi budou dělat rozvody, ikdyž mají jen 30tis.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...