Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pánove, chci tu nabídnout svojí 106 Rallye 16V, něco málo fotek je na moje.auto.cz. Chtěl bych za ní 100tis. všechno je tam originál krom přední kapoty bez znaku. Má to klimu, zadní nápravu jsem nechával repasovat, nový přední a zadní kotouče i destičky před měsícem nová technická. Jsou tam akorát dorobný kosmetický vady z parkovišť jinak ok. No že to letí nemá smysl tu psát :) víc fotek můžu poslat na mail.

Odesláno

Čéče neber to špatně, ale jak tak koukám co s autem vyvádíš/jezdíš, atp., tak se nemohu ubránit dojmu, že by pro tvoje účely bylo daleko vhodnější rallye nebo s16, než-li roland garros, co..? :)

[upravil dne 14.7.09 kujon106]

Odesláno

no uřcitě jo :D roland byla koupě na rychlo eště jsem si neuvědomoval že budu takle blbnout:D chtěl bych eště jednu 106 a to tu správnou:D ale to až bude tahle vyrámovaná zejtra si jedu pro zadní napravu z 1.3rally tak se bude přehazovat doufám ža auto pude kousek níž:D

Odesláno

Tak. A teď se hezky přiznejte, proč nikdo nedorazil na Šebetov!!!:bacha Jsme tam byli s Keitynkou jediný 106ý. Takhle by to teda nešlo....kdopak říkal, že přijede....??? Co Lentilko, Kubo a další???

Odesláno

no jinak aktualně mi z ničeho nic auto přestalo vrzat...:D moja mila s ním dvakrát popojela tak jestli se bálo že se ho chci zbavit nebo nevím... no a jinak když si najdete slečnu co vás přiměje jezdit s pugem pomalu tak se na těch 6,5 litru dostanete uplně v poho:D to jsem řadil na 3tis a víc jak na 3,2tis jsem nešel:D

Odesláno

to jirka: Oni tě normálně ignorují.... Co se to tu děje???:myslim

Tak kdyby se nááááhodou chtěl někdo podívat na moje fotečky ze sobotního \"šebetovského\" slalomu ze kterého jsem za ženský vyšla VíTĚŽNĚ! :D Tak má možnost TADY

Jméno: Slalom Heslo: Keitynka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...