rudipd Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Ahojte chcem sa opytat ohladne klaksonu.Bol som v autoumyvarke a dal som si umyt komplet auto aj podvozok a od vtedy mi klakson funguje ale je taky \"zachripnuty\".Pravdepodobne sa mi don dostala voda.Prosim vas chcem sa opytat da sa to opravit alebo mam kupit novy?Nejde sa k nemu dostat cez svetlomet zvrchu?Vdaka Citovat
virnik Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 daj tam z lokomotivy ten ma rezny zvuk:D:D:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Může tam bejt jen přechoďák ve svorce. Skus se k němu dostat (myslím že to jde jen zespoda) a vyčistit. Jestli to nepomůže kup si nějaký trumpetky Na Aukru jich maj hromady Citovat
Big Tommy Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 tohle se mi stalo včera.troubí to uplně na hovno. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 je v něm určitě voda, na 205 jsem se k němu dostal po dem. levého světlometu--vyndej ten klakson,nech ho v teple vyschnout a zpátky ho dej tak,aby voda z něj vytékala--voda se mi tam dostala při průjezdu velkou kaluží. Určitě to tak půjde i na 306ce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.