Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poděkování - 406 coupe

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

P.S.

Světlý interiér si může koupit jen holka, chlap ho zákonitě musí po pár jízdách zničit.

Vypadám jako holka?????:D:D:D:aut

Odesláno

Zdarec všeci, asi bych sa měl přidat k poděkování, jelikož jsem podobně jako slečna taky sháněl 406 coupé a tady tu diskuzi jsem pozorně sledoval, to jsem ještě nebyl registrovaný. Teď už su zaregistrovaný a coupé mám doma, narozdíl od slečny jsem nakonec radši zvolil dvoulitr :-) Takže díky za rady, které vlastně nebyly pro mně, ale mohl jsem je využit :papa

Guest Michaela
Odesláno

Ahoj tak nám sem také hoď nějaké foto toho tvého ať se na něj můžeme také kouknout a pochválit :papa

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Kludne mi mozes takuto sunku zaparkovat pred garaz, ja uz by som vedel co s tym :D

že bys mu to umyl a naleštil :)

Odesláno

Hehe to by mohl, ale já nebudu nic umývat ani leštit, dokud to nebude jezdit. Stojí to zatim na zahradě pod stromem, ptáci na to serů, umýval bych to stejně enom kvůli fotce.. Až tam dám mlhovky a podobné kokotinky, co tomu chybí, tak pak udělám pořádné fotky :super

Odesláno

Vojtěšek: Jen tak ze zvědavosti: Vlachovice - Zlín, nebo Vlachovice - ZR?

Podle stylu psaní bych tipoval spíš ten Zlín, ale člověk nikdy neví :)

Odesláno

Kludne mi mozes takuto sunku zaparkovat pred garaz, ja uz by som vedel co s tym :D

Aaale co...ved ty nechces benzin :D:aut

Odesláno

Plyn???

Do tohoto???

To je snad este horsie ako ta nafta :D

Ale zasa to je len moj nazor....samozrejme ak to chces tak nic proti...nech sluzi :papa

Odesláno

cha cha, plyn coupe? Tak toto by ma nenapadlo... Ale preco nie, stale tvrdim, ze je tu aj komunita ktora potrebuje vela jazdit ja spravim tyzdenne 500 - 2000 km a s trojlitrom benzinom by som skrachoval. Ine je si auto kupit a ine je ho zivit.... Nehovoriac o vymene spotrebneho materialu.... Dnes predne brzdy -170 ecok. A nie len ludia co jazdia malo maju snad pravo kupit si pekne auto :bacha

Odesláno
Původně zaslal: honza406

že bys mu to umyl a naleštil :)

Kludne za dobru cenu....

Odesláno
Původně zaslal: Vojtěšek

Až budu veliký ogara a budu na to mět, tak si třeba taky pořídím třílitr :D

Aaale prosim ta...na to netreba byt ogara...ale to uz je iny topic tu :aut

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Aaale co...ved ty nechces benzin :D:aut

Mam jeden benzin, ale to je na kratke jazdenie....

Odesláno

cha cha, plyn coupe? Tak toto by ma nenapadlo... Ale preco nie, stale tvrdim, ze je tu aj komunita ktora potrebuje vela jazdit ja spravim tyzdenne 500 - 2000 km a s trojlitrom benzinom by som skrachoval. Ine je si auto kupit a ine je ho zivit.... Nehovoriac o vymene spotrebneho materialu.... Dnes predne brzdy -170 ecok. A nie len ludia co jazdia malo maju snad pravo kupit si pekne auto :bacha

Ved hej chalosi....ja stale hovorim ze to je len moj nazor...a mna netreba pocuvat :D

PS: Tebe som dlzny este nejake to pivko :roker

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ved hej chalosi....ja stale hovorim ze to je len moj nazor...a mna netreba pocuvat :D

PS: Tebe som dlzny este nejake to pivko :roker

Jasne kazdy potrebuje nieco ine preto robia tolko motorov...

A pivko kludne, mozeme dat niekedy zraz na Zelenej vode nech ti mozem tu karu obzret v prijemnom prostredi ak tam nebude zrovna nejaky fest :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...