Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

Minulej tejden jsem zase trošku něco podělal na autě:D měl jsem pujčený na vyzkoušení podložky pod kola od Martyho;), původně jsem je chtěl koupit, ale po vyzkoušení jsem usoudil že to nepůjde , je to moc hezký, ale je to moc:myslim...Posudte sami

Před..10mm podložky= ET 15...nic moc:nevim

post-0-14109609218313_thumb.jpg

Odesláno

To máš pravdu, vypadalo by to sakra dobře, ale do lemů se mi zasahovat nechce..dneska jsem si sehnal na vyzkoušení 20mm podložky a to už bylo přesně s lemem a nikde to neškrtá:super

Takže kdyby se někomu náhodou doma válely 20mm podložky, tak bych měl zájem, jinak si je nechám vyrobit:papa

[upravil dne 27/10/09 Kuba 306 S16]

Odesláno

Ja mam 15\" ET15 a pri sirce 205/50 pneu dokaze pri velkem propruzeni nebo pri nalozeni skrtnou vlevo ale zrejme ne o lem blatniku ale o tu \"spici\" narazniku.. puvodne jsem myslel ze o lem blatniku.. pri seriovem podvozku.. az nasadim novy podvozek uvidime ale chci to pak stejne snizovat takze bych se tomu zrejme stejne nevyhnul.. pri 195 nemam problem..

Edit: Pridal jem foto

450D_4571a.jpg

[upravil dne 27/8/09 AKCZ]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem se po dlouhý době dokopal něco udělat na autě, podařily se mi sehnat podložky, který jsem chtěl.:D Včera mi přišel balíček od zdejšího člena (Maco). Timto bych mu chtěl poděkovat za obchod.

A ted nějaký fotky pro porovnání::D nic moc kvalita

Předek před: ET 25...:bojim

post-0-14109610510445_thumb.jpg

Odesláno

Díky..no kdyby jen zrcátka, celej bok bude věčně od bláta, ale každá sranda něco stojí:D..uvidim, až mě to začne štvát tak je o 5 mm nechám stočit a to bude akorát.:cool:

Ale nejspíš si těch podložek moc neužiju, za chvíli napadá ten bílej nesmysl a budu muset auto odstavit..ale tak aspoň se budu moct vrhnout do nějakech úprav a oprav:D..když bude čas:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...