Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: majty

muzes udelat lepsi foto ? :D dik

Můžu,ale nejdřív zítra ráno. Jsem až do 21:00 v práci :aut . Jen nevím jakou lepší fotku máš na mysli. :myslim Detail kol???. Když to ráno stihnu, tak to sem přidám. A děkuji všem za pochvalu :D :D

Odesláno
Původně zaslal: denoo

aj ich mas v technicaku zapisane? a vykon ti to ovplyvnilo? inak moc pekne :super

V TP je nemám, ale nevidím v tom problém. Pouze na technické kontrole může být zádrhel, ale protože ju dělám v zimě, tak je to v pohodě. Budu mít zimní kola :) . Jinak to nic jiného neovlivnilo. Kolo s tímhle rozměrem gumy je úplně stejné jako R17 co mám v TP od Peugeotu. Pouze je širší, ale to ničemu nevadí.

Odesláno
Původně zaslal: Sved

V TP je nemám, ale nevidím v tom problém. Pouze na technické kontrole může být zádrhel, ale protože ju dělám v zimě, tak je to v pohodě. Budu mít zimní kola :) . Jinak to nic jiného neovlivnilo. Kolo s tímhle rozměrem gumy je úplně stejné jako R17 co mám v TP od Peugeotu. Pouze je širší, ale to ničemu nevadí.

ještě teoreticky při nehodě se na tebe může vyprdnout pojištovna s placením...;)

Odesláno

Otec je velký expert na bouračky a v protokolu nikdy nebyl zápis o kolech. Policajti sepsali co se stalo, viníka, předpokládanou škodu atd. Ale o kolech nepadlo nikdy ani slovo. A znalec z pojišťovny se byl i dívat na auto osobně. Ale je pravda, že člověk nikdy neví na koho narazí??? Ale kola určitě sundávat nehodlám :ticho :ticho

Odesláno

Zhruba rok nazpět, pojíšťovny trvají na uvedení do zápisu o poškození přesného rozměru a typu pneu. Kdo v zimě bourá na letních a ještě se špatným rozměrem musí očekávat zkrácení plnění.

[upravil dne 11/4/09 Milhaus65]

Odesláno
Původně zaslal: Sved

Alutec Shark R18 pneu KUMHO 225/45

[upravil dne 11.4.09 Sved]

Pěkný,moc pěkný,to se mi líbí,jj,:super:potlesk:potlesk

Odesláno

ono mozno by to nebolo spatne aj na tych 17 kach 215 sirka gumy, ktore mame v technickom preukaze.

Chcelo by to daku fotomontaz, mne sa pacia, len ako to bude vyzerat v mensom rozmere, :myslim , a na farbe ladovec

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...