Guest driver1234 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Zdravim Vas peugeotaci, pred par mesiacmi som kupil 406 a potreboval by som poradit, ako rozobrat soferove dvere. Nieco mi tam vrzga, ked idem po nerovnostiach. Myslim, ze je to v tej casti, kde je ovladanie okien. Snazil som sa to uz raz rozobrat, ale nepodarilo sa mi demontovat ten panel na ovladanie okien...Tu na fore sa mi to nepodarilo nikde najst, aj ked mam pocit, ze som tu raz nieco take cital...viete mi niekto s tym poradit, pani? Budem Vam vdacny za kazdu radu... Citovat
MatrixChose Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Tak aspoň napiš rok výroby - starej nebo novej model... Citovat
Guest driver1234 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Sorry, nestihol som to este pridat do profilu. Je to novsi model, rok vyroby 2000... Citovat
MatrixChose Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Tak v madle (tam co strkáš ruku když zavíráš dveře) je taková malá záslepka, tu třeba nožem vyloupneš a pod ní je torx (20 tuším) šroubek. A pak už jenom celej panel zvedneš... Citovat
Guest driver1234 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Vďaka za radu...Tu zaslepku som nasiel, napriek tomu mi to nechcelo ist vytiahnut. Skusim teda silnejsie potiahnut. Nechcel som to robit len tak, lebo som nevedel, ci ma nejaku rezervu elektrika. Zajtra to skusim, snad to pojde v pohode Este raz vdaka za radu. Ak by bol nejaky problem, tak sa znova ozvem. Citovat
VladoHA Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 daj si pozor mali by tam byt dve srovby na torx a hlavne pozor na take cupliky co drzia tapacir o dvere aby sa ti nepolamali a odpoj ak mas el. okna aj ovladanie da sa neakym plochym srovbovakom vypacit ak mas mechnicke tak kluku tiez dolu Citovat
Guest driver1234 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Díky za upozornenie...práve som to dorobil (úspešne). Zrejme to bolo to otočné plastové koliesko, okolo ktorého vedie hliníkový drôt na zamknutie dverí...oblepil som ho celé izolačkou, aby sa nehýbalo a nerobilo rámus. Uvidím, či to bolo úspešné, keď sa vyberiem na dlhšiu cestu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.