sekaj Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Zdravim,určite to tu už bylo a proto se předem omlouvám,ale v hledání jsem nic nenašel.Chtel bych se vás zeptat kde najdu vyparnik na mém autí.Koupil jsem si totiž čištič klimy a píšou tam že se má aktivní pěna nastříkat do vyparniku.Ale kde je a jak se k němu dostanu.Počitám někde v palubovce..Díky za odpovědi. Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 První stříkni krátce do výdechů v palubní desce, potom vydělej pyl filtr, pusti ventilátor v kabině na vysoukou rychlost a přes hadičku pomalu z pauzama vystříkej ve směru proudu vzduchu do výparníku. Pěna je učinější než normální spray ale pozor na ni, některé obsahují hodně těkavé látky. Jak se pěnou zaplní komora chlazení, může dojít k požáru od jiskření ventilátoru. Blbě se to hasí ..... Citovat
sekaj Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 .....................postup sprejem je jasnej,píšou ho u každeho návodu k použití ale potřeboval bych spíš poradit s tim kde a jak se k němu dostanu abych ho mohl vystříkad . Citovat
Hammet Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Ahoj. no myslím, že z té odpovědi vyplívá, že to je asi tam, jak je pylový filtr. Čili otavřeš kapotu a u spolujezdcovy strany sundáš ten tapicirung. Je chycený takovýma cvokama. Pod ním je ten filtr. Snad to najdeš. Citovat
sekaj Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Tak uz mam čištění za sebou .Výparník je umístěnej v prostoru středového tunelu vedle řidičovích nohou.U něhož jsem sundal přepadovou gum. hadičku a vzniklým otvoren jsen aplikoval pěnu viz. obr. Citovat
MartinR Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 To je někde vedle nebo nad pedálem plynu?Musel jsi sundat nějaký kryt ještě? Citovat
sekaj Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Je to hned ten kryt po pravé straně vedle pedálu (sou tam 2 šroubky plus 1 plastovej) a za ním je ten vyparník.Ty kryty je lepší sundat po obou stranách tunelu,je k němu pak lepší přístup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.