Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty jo se ani nepřizná že sem ho k tomuhle nápadu dokopal já...každopádně jak sem ti psal po ICQ...černa střecha,stlpky,kola černy a na nich červenou linku,,,přední třmeny na červeno a zadní bubny na černo...až bude teplejš tak to můžem udělat u mně na zahradě:) a jeste mne napadlo udělat červenou linku kolem dokola toho otvoru v nárazníku..to by bylo moc hezký:) a dost by to pridalo na agresivnim vzhledu:) az ti skonci zaruka..tak novy pruziny snizeny a hotovo:):aut ams krasny auto:)

Odesláno

Vypadám na to že bych potřeboval posilovnu???? už to sundat nepotřebujem.....Hrubá síla není problém...ale při mé síle by to dopadlo tak že bych asi dřív vyrval celou kulisu.....

Odesláno

jak jsem psal....mam otigo kulisu bez \"GULE\" doma..pokud by jste teda chteli tak za postovné vám ji pošlu:):aut

jinak vymenit celou tu kulisu je otazka hodiny se sundáním vyfuku a krytu podlahy...sundani kulisy a opetovne namontovani..postaci k tomu nejaky slusny hever a trpelivost:)nic na tom neni:)

[upravil dne 25/2/11 08:03 Rejty]

Odesláno

Ne, to je zbytečná drbačka. Je to plast. Když nějakou pěknou seženu, nebo nechám očalounit tak by šla tahle dolů násilně. Teď už je stějně pozdě, chtěla jsem to dávat čalouníkovi všechno najednou, když už. ale dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...