Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Zdravim... Takze sa chcem pridruzit k slovakom, ktory nakupuju v zahranici :D Ideme teraz v nasom mensim domku, prerabat komplet cele kurenie... Budem potrebovat kotol, BAXI Eco 3 1140 i, to nechcem riesit, nemam priestor na iny kotol, je mali, bude tahat par izieb, ma ho aj sused, v pohode staci, pekny, dobre referencie su nanho ... Radiator 2x 1 doskovy radiator typ 21 1400x600 1x 2 doskovy radiator typ 22 1400x600 1x 2 doskovy radiator typ 22 1600x600 1x 2 doskovy radiator typ 22 600x800 1x rebrikovy radiator na sirku 450 a na vysku tak od 1000 do 1300 ... 26 metrov aluplastovej trubky priemer 16mm 19 metrov aluplastovej trubky priemer 20mm Viem ze tie aluplasty sa v velkoobchodoch predavaju v 100 metrovych klbach, takze ak by bol s hadicou problem, zozeniem is inde... A co sa mi jedna, mam naozaj dobreho znameho, ktory v takom velkosklade pracuje, a zohnal mi cenu bez dane, nakup na kotel BAXI 630 Eur s DPH co je 18 980 Sk... Ked som otvoril cesky web, tak hned na prvej stranke som nasiel ten kotol za 14 600KC s DPH, a kurz je teraz 1,15 este k slovenskej korune, co je 16790 SK... Uz len to je rozdiel 2200 Sk co by mi X krat preplatilo cestu partnerom 1.9 D do ceska... Neviete o niecom ? Dobre je v blizkosti hodonina, alebo niekde nizsie, co by s SVK nebolo az tak daleko. Samozrejme, budem k tomu brat komplet prislusenstvo, ventily, termohlavice, pripojky, atd ... Za rady vopred dakujem. popripade ci tu priamo niekto z vas v tom nepracuje... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Len doplnim Na www.topeniprogas.cz este lacnejsie ... 13 766 kc... Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Já mám skvělou zkušenost s www.vetim.cz - ale to je daleko. Píšou však, že jsou součástí společnosti Kostka a ty jsou také ve Znojmě: http://www.koska.cz/kontakty_obchodni-zastoupeni.html?id_mesta=43 Ale musím se přiznat, že pro mě málokdy je cena nejvyšší prioritou při nákupu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Peta Já mám skvělou zkušenost s www.vetim.cz - ale to je daleko. Píšou však, že jsou součástí společnosti Kostka a ty jsou také ve Znojmě: http://www.koska.cz/kontakty_obchodni-zastoupeni.html?id_mesta=43 Ale musím se přiznat, že pro mě málokdy je cena nejvyšší prioritou při nákupu. Aby si ma rozumel... Nechcem setrit na kvalite, to som nepovedal. Len ked ten isty kotol, tej istej znacky, ten isty model stoji o cca 140 - 150 km dalej o 3 tisicky menej, je nad cim uvazovat. Nie to este nad tym, ze mate lacnejsi benzin, ze mate lacnejsie potrubia, radiatory a podobne. Zbezne prepocitanie mi ukazalo, ze za jeden vyjazd, kedy by som nakupil vsetky radiatory a kotle u vas, plus potrubie, termohlavice atd, usetrim priblizne 10 tis ... Co uz je suma slusna... Pokial by som to ale chcel reklamovat (radiatory a trubky asi ne ale co kdyby kotel) tak to mam stale blizko, a 150 km na 1.9 D partneru ma vyjde na par supek ... Citovat
virnik Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 no tie hadice pochybujem že ti predaju na metre jedine v baumaxe alebo obi ale ta cena:( ja sa chistam tieš prerabat kurenie ale mam tu vyhodu že mi to strico zoženie za veko obchone ceny bez dph hold on toho spotrebuje vo firme kvantum -projektuje kurenie Citovat
janča205 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Tak já pracuju v maloobchodní prodejně voda,topení,plyn v Brně firma Wärme máme i velkoobchod.Vše co píšeš by sis u nás mohl koupit.Trubky není problém uříznout,radiátory máme skladem,to samé příslušenství.Objednával by se akorát kotel,kterej by do pár dní byl u nás.Můžeš mrknout na stránky nebo mě klidně napiš SZ.Určitě by jsme se mohli domluvit na nějaké přijetelné slevě. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: virnik no tie hadice pochybujem že ti predaju na metre jedine v baumaxe alebo obi ale ta cena:( ja sa chistam tieš prerabat kurenie ale mam tu vyhodu že mi to strico zoženie za veko obchone ceny bez dph hold on toho spotrebuje vo firme kvantum -projektuje kurenie Vrinik, na metre to rezu v kazdej maloobchodnej predajni. Za dalsie, mam velmi dobreho kamarata, vo velkoobchode s tymito vecami, presnejsie DIPS. Dava mi to bez DPH, a za skladove ceny. Tie sa bohuzial, aj ked su lacnejsie nez hocikde na slovensku, stale nevyrovnaju ceskym cenam. Skus si to overit, len tak pre srandu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.