Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opět upravený budiky :-)))

Recommended Posts

Odesláno

tak aj ja som s nim spokojny:D ale to clio nemalo chybu, keby mlady pan videli tak by pochopili:D:D:D

je to uchytene na podlahe za rucnou brzdou v 3d by nemal byt problem...idem podhladat a poslem ti to......

Odesláno

destiny, pekne pekne:D tvoje?

jedna firma v Bansej B. robi zmenu osvetlenia palubovky a za montaz+material pytaju 5000,-SKK, ale cena sa meni podla typu auta.....mna hlavne laka to oramovanie budikov + digi.pocitadlo co teda oni nerobia.

farbu si mozes vybrat aku chces+farba rucicky je podla vyberu......

Odesláno

chcel som ist autom ale bola by to asi iba starost navyse a lietadlom je to lacnejsie, skoda, takto bude na aute jazdit priatelka:( des a hruza:D:D

Odesláno

tak ta moja jazdi na aute dost casto, ma feldu a teraz \"novu\" 309 D, mala 309 aj predtym ale ta uz dosluhuje tak sa zohnala dalsia;) ale nejsom kludny pri tej predstave ze by na tom jazdila:D:D

Odesláno

ja si nemuzu pomoct, ale strasne nerad pujcuju auto... no, a to ted hce segra abych ji ho pujcil na weekend :(:( pristi, do prahy..... rok nesedela za volantem, tak nevim, mam strach

bojim bojim bojim :(:(:(

Odesláno

ja tak isto nerad davam auto z ruky, urobil som to zo 106tkou len raz, vcera:D ja ako mukel na kole a polovicka v prckovi:D

marlin,planujes aj nejako spravit \"hudbu\"? alebo uz mas?

Odesláno

este by som odporucil new plato:D vyzera to krajsie ako original.....mna cakaju uz len vyskace na palubovku k rohu okna, ale nechce sa mi teraz v lete s tym s*at:D

ale hra mi to tak ako som vzdy chcel, krasny plny, nie dunivy zvuk, ten neznasam a pekne ciste vysky:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...