ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 tak aj ja som s nim spokojny:D ale to clio nemalo chybu, keby mlady pan videli tak by pochopili:D:D:D je to uchytene na podlahe za rucnou brzdou v 3d by nemal byt problem...idem podhladat a poslem ti to...... Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 ouky douky sem zvedav, a hlavne su zvedav na cenu :D:D:papa Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Napsán autorem Marlin ouky douky sem zvedav, a hlavne su zvedav na cenu :D:D:papa mas to tam, cena 1460,-CZK, lacnejsie som nenasiel:( Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 destiny, pekne pekne:D tvoje? jedna firma v Bansej B. robi zmenu osvetlenia palubovky a za montaz+material pytaju 5000,-SKK, ale cena sa meni podla typu auta.....mna hlavne laka to oramovanie budikov + digi.pocitadlo co teda oni nerobia. farbu si mozes vybrat aku chces+farba rucicky je podla vyberu...... Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, relativne to jde, ale potreboval bych to videt, a pockam az to budes mit ty, a pak na tvoje preference :D:D:D:D Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 ....potom uz \"len\" 14tky kolesa+ gumy, nove pruziny a som spokojny:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, ja budu snizovat snad v lete :D:D:D Jestli to dopadne Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 mno tak to ja si este pockam, najprv ENG a potom prasule do auta:( Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, ja mozna pojedu o prazdninach do Svedska....ale este porad nic nevim..... Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 chcel som ist autom ale bola by to asi iba starost navyse a lietadlom je to lacnejsie, skoda, takto bude na aute jazdit priatelka:( des a hruza:D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, ja mam strach pucit auto dokonce segre..... :D:D:D a kdyz sem ucil ridit pritelkiny..... jezissmarja, 3x malem v prikope.....:D:D:D Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 tak ta moja jazdi na aute dost casto, ma feldu a teraz \"novu\" 309 D, mala 309 aj predtym ale ta uz dosluhuje tak sa zohnala dalsia;) ale nejsom kludny pri tej predstave ze by na tom jazdila:D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 ja si nemuzu pomoct, ale strasne nerad pujcuju auto... no, a to ted hce segra abych ji ho pujcil na weekend :( pristi, do prahy..... rok nesedela za volantem, tak nevim, mam strach bojim bojim bojim :( Citovat
Dress Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 neznám moc dobrovolníků co by rádi auta půjčovali, snad jen autopůjčovny Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 ja tak isto nerad davam auto z ruky, urobil som to zo 106tkou len raz, vcera:D ja ako mukel na kole a polovicka v prckovi:D marlin,planujes aj nejako spravit \"hudbu\"? alebo uz mas? Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, ted shanim rejdiou s CD, vepredu uz mam 2x vetsi repro, a schanim neco do plata...... Hudba urcite bude :D:D:D Citovat
ady Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 este by som odporucil new plato:D vyzera to krajsie ako original.....mna cakaju uz len vyskace na palubovku k rohu okna, ale nechce sa mi teraz v lete s tym s*at:D ale hra mi to tak ako som vzdy chcel, krasny plny, nie dunivy zvuk, ten neznasam a pekne ciste vysky:papa Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 hele, co mi doporucis dat do toho plata, aby to hralo?? kolik a jaky, a jak?? aby byla dobra akustika:papa Citovat
ady Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Napsán autorem Marlin hele, co mi doporucis dat do toho plata, aby to hralo?? kolik a jaky, a jak?? aby byla dobra akustika:papa kukni do mailu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.