Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

jj,kez bych byl rychlejsi a koupil ji od Petiho,auto pry nehorazne ozije..

No tak jsem slyšel že nakonec ta Peti převodovka byla stejná jako z s16 že ji musel asi nějakej předchizí majitel vyměnit....

Odesláno

Tak už tě nebudu trápit.

Tuším, že to samé má v sobě převodovka z jednoho typu Berlinga a Partnera. Ale ruku do ohně za to nedám. Nebylo by od věci, zeptat se v Peugeotu nebo si o tom něco najít. ;)

Odesláno

o tom vim,je to partner s 1.4 benzin,psal o tom Makous,je tam podobnej prevod..ptal jsem se po vrakacich,ale nikde nic..

Hmm a 1.1?? Tam taky tuším byla ta co by se vám hodila se zajímavým převodem. Ale to bude asi ještě težší sehnat. V životě jsem 1.1 Berlingo nebo Partnera nepotkal. Nebo o tom nevím. :)

Odesláno

to jsem jeste neslysel...davaji se i ze 106 1.1,ale to zase takovy rozdil neni..

Já jsem se o tom jednou bavil s Petim a pak jsme to hledali na stránkách v UK. Něco málo tam o tom bylo. :myslim

No třeba to ještě v pár autech je, jen o tom nikdo zatím nemá žádnou páru. Každopádně to nebude auto, kterých jezdí mraky. :nevim

Ale zase by to byla ohromná nuda kdyby měl každej S16 s touhle vychytávkou. :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

o tom vim,je to partner s 1.4 benzin,psal o tom Makous,je tam podobnej prevod..ptal jsem se po vrakacich,ale nikde nic..

Hmm a 1.1?? Tam taky tuším byla ta co by se vám hodila se zajímavým převodem. Ale to bude asi ještě težší sehnat. V životě jsem 1.1 Berlingo nebo Partnera nepotkal. Nebo o tom nevím. :)

My jich na letisti mame mrte.... tipuju tak dve desitky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...