Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chcem sa opytat zacalo mi cosi piskat vo ventilacii na strane spolujazdca vetrak pri okne.Neviete mi poradit co to robi?Nieje to nahodou ventilator?Ako sa k nemu dostanem ak je to on uz to niekto rozoberal?Dakujem

Odesláno

Neviem ako myslis \"piskanie\", ale inak ano. v P306 casto robi vetrak divne zvuky, ked je trochu \"vyoseny\" na oske...Ked pozries zospodu palubovky na strane spolujazdca, je tak plastovy kryt nacvaknuty na ocelovych rurkach, normalne ho vytiahni smerom dole a pod nim uvidis uplne vpravo ventilator...je to par skrutiek, vyber ho, osku skus niecim namazat a vrat ho spat a uvidis ci to prestane:papa

Odesláno

přesně tak,taky mi občas do pravej zatáčky pískal,tak sem ho vyndal namážnul a byl klid.hlavně z něj nesundávej ty píšky,ty tam sou na vyvážení.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

No prestane to preto ze ta oska si casom \"vybrusi\" svoje miesto a stichne, ani mne to uz nerobi, toz to ma tak napadlo ako dovod...alebo zas zazracna Peugeot samooprava:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...