rudipd Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Ahojte chcem sa opytat zacalo mi cosi piskat vo ventilacii na strane spolujazdca vetrak pri okne.Neviete mi poradit co to robi?Nieje to nahodou ventilator?Ako sa k nemu dostanem ak je to on uz to niekto rozoberal?Dakujem Citovat
Qcko Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Neviem ako myslis \"piskanie\", ale inak ano. v P306 casto robi vetrak divne zvuky, ked je trochu \"vyoseny\" na oske...Ked pozries zospodu palubovky na strane spolujazdca, je tak plastovy kryt nacvaknuty na ocelovych rurkach, normalne ho vytiahni smerom dole a pod nim uvidis uplne vpravo ventilator...je to par skrutiek, vyber ho, osku skus niecim namazat a vrat ho spat a uvidis ci to prestane:papa Citovat
Medion Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 přesně tak,taky mi občas do pravej zatáčky pískal,tak sem ho vyndal namážnul a byl klid.hlavně z něj nesundávej ty píšky,ty tam sou na vyvážení. Citovat
stres3dcz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 caves me taky piskal hlavne na rychlost c.2, kamos ma stejny auto rekl ze mu to casem prestalo a ono fakt ze jo asi po mesici si to ani nevrzne:D Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 No prestane to preto ze ta oska si casom \"vybrusi\" svoje miesto a stichne, ani mne to uz nerobi, toz to ma tak napadlo ako dovod...alebo zas zazracna Peugeot samooprava:D Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 mne tiez piskal pri zatoceni doprava, ale namazal som obe loziska a mam pokoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.