Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Qcko - interier Carbon/black edition, spokojny s motorom :)

Recommended Posts

Odesláno

nazdar Qcko...máš to fakt moc pěkně udělaný:potlesk...můžeš se podělit o své zkušenosti s tímhle motorem?Mám 309ku, motor 1.4/55kW TU3M - není to žádný závoďák,ale na takhle těžký auto to stačí...takže si nejsem jistej, jak může jet 1.4 v kombíku:myslim...přemýšlím o koupi 406 1.8 kombi nebo 306 1.6 kombi ale třeba by,když by vyhrála 306 stačila s motorem 1.4

Odesláno

No podla toho co od motora cakas a co chces vozit...

...ja vacsinou jazdim sam, max 2 ludia a vtedy motor dostacuje, ale uz pri 4 ludoch a k tomu este naklad je citit ze je to slabsi pan:nevim....nema rad dlhe kopce, pada z otacok a pyta si podradenie, taktiez je dost o hubu rozbiehat sa nalozeny do kopca:roll...mam tiez 55kW...

...inak, spotreba sa mi pohybuje okolo 6,9 - 7,2l priemer (jazdim vacsinou dialnice a mesto, tak som spokojny), o motor sa vlastne vobec nestaram (proste vymenim kazdych 15tkm olej, kazdych 5 rokov chladiacu a samozrejme filtre), inak z neho nic netecie, nevydava ziadne blbe zvuky a to o chvilku oslavi 250000 km:roker

...kazdopadne, keby som mohol, urcite by som isiel do tej 1.6, to by bol dobry kompromis a urcite by trocha ozilo:super

...ale zas keby som sa rozhodoval medzi 306 a 406, vyhrala by 406 mat na to prachy zivit ju:cool:

[upravil dne 7.7.2009 Qcko]

Odesláno

Pocuj, bud som to nepochopil, ale ked sa tak pozeram, mame uplne tu istu opierku, akurat ty mas inu tu hornu cast...ako to tam drzi len tak \"narazene\"...to sa ti pri brzdeni a v zakrutach nehybe? Bo fakt si neviem predstavit, kde to v 306 narazis:myslim . . .

[upravil dne 7.7.2009 Qcko]

Odesláno

mam jednu otazku ta laktova opierka sa da odklopit aby zmizla medzi sedadlá???? nie som moc na karbon ale stredový panel je supr:o inak potahy by sa zišli by interier doslova narástol inak moc pekne to maš

Odesláno

kalio306: na interiery pracujem, potahmi to zavrsim, ale chcem site na mieru a tak setrim:roker . . . ak sa postasti, tak po lete tam hned pojdu:super

....ta posledna opierka co je tu vyzera ako z Audi, je velmi pekna, ja som nechcel vyklapanie, tak som sa nad tym nejako nezamyslal, ale ak ju mas v aute, musi to tam vyzerat luxusne:cool:

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Uz davnejsie bol buchnuty a prasknuty na par miestach a ma ulamane tie 3 dolne uchyty a taktiez tam bolo nieco ohnute, tak som si povedal, ze ho dam konecne dokopy :) ... a ak sa mi bude zajtra chciet, tak vyberiem chladic klimy von :D...

A uvidim ci natriem bielou farbou tie plasty okolo vetrakov:cool:

Inak ano, je to folia, da sa povedat presne na to, kamarat ju predava v obchode, robi sa stym paradne:potlesk

Odesláno

Takze, konecne je to tu:D ... prave si objednavam nove potahy, idem sa pustit do cistenia motora, montaze rozpernej tyce a mozno aj sportovej vlozky do airboxu:aut

Uz len pockam kym mi vsetko prijde postou a dufam, ze sa tu co naskor objavia fotky:roker

Drzte palce, bude to perny mesiac (mozno ked sa postasti, bude aj podsvietena radiaca paka:cool:)...

Odesláno

hmmm, blahopřeju já už chci mít taky taký měsíc:o:potlesk:):) ted jedu na repas zad. nápravy a budu si KONEČNĚ dělat sport. sání a pořádně, přes zimu naštřim na kola a na jaře něco koupim, pak mě eště čeká spojka:roker

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A uvidim ci natriem bielou farbou tie plasty okolo vetrakov:cool:

To slovo mě děsí:D:D Ale jinak pěkná práce,ten tunel je fakt povedenej.Jak už jsem ti jednou někde psal,nejsem zastánce carbonu,ale tohle se mi opravdu líbí:super A ta bílá barva je fakt parádní

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...