Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

opět zdrávím :papa a mám další dotaz...koupila sem si pažoutka a jedna z lištiček pod světlem byla nějaká vylezlá (čehož sem si všimla snad u každý druhý 306, někde i uplně chyběji) když sem řešila jinej problém při kterym se sundavala maska měla sem naději, že to nějak vyřeším...bohužel odnesla to i druhá lišta...ta první má ulámaná držátka, ta druhá má ulomené jen jedno ale stejně na vnější straně vylejzá je tam nějaký plastový bílý udělátko, ale nevim jak ho tam zacvaknout, a nevim jestli to půjde bez sundání masky? :roll no jestli někdo víte o čem mluvím a uměli by jste poradit budu ráda, díky :papa

Odesláno

Tyhle lišty jsou dělaný snad na jedno použití. Já je sundaval a dvě packy mě taky praskly. To bílý \"udělátko\" musíš zacvaknout do protikusu v blatníku nebo v čem to drží. Pokud to nejde tak budeš mít nejspíš ulámaný zobáčky za který to drží. Mě se to u jedný lišty povedlo tak jsem to potom přilepil silikonem a drží to.

Odesláno

me se to stalo jednou kdyz jsem mel nove koupeny auto..jake mile prekvapeni nastalo v pg servisu, ze ten plastovej drzacek stoji jen par korun a servisak mi to tam rovnou lupnul..jsem mel strach po zkusenostech s autorizovanym servisem ze budu muset kupovat celou listu za nehoraznou sumu a jeste lakovat..

Odesláno

Mi nieco hovor.

Mne sa prasklo to biele udelatko samo od sebe, bez toho, aby som sa vobec pokusal dat masku dole. Raz som to proste zbadal odlupnute, a hotovo. Ked som to pozeral, odlomila sa mi aj jedna nozicka v strede tej listicky ...

Neviem, ja tam asi pacnem silikon a hotovo ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Mne sa prasklo to biele udelatko samo od sebe, bez toho, aby som sa vobec pokusal dat masku dole. Raz som to proste zbadal odlupnute, a hotovo...

mel jsem to presne tak..ale rikam..stalo me to par minut strachu a nakonec doslova par korun (rozumej do dvacky) a pak uz zbyvajici tri roky bez problemu

Odesláno

No ja neviem, ako by som tam ten biely bazmek dal, pretoze ako hovorim, ked som sa chcel nanho pozret tak som urval aj tu strednu nozicku... Tak som si dobre vynadal do ... a nechal som to tak...

Ale tak ked bude cas a chut skocim do peugeotu... Potom uvidim...

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

me se to stalo jednou kdyz jsem mel nove koupeny auto..jake mile prekvapeni nastalo v pg servisu, ze ten plastovej drzacek stoji jen par korun a servisak mi to tam rovnou lupnul..jsem mel strach po zkusenostech s autorizovanym servisem ze budu muset kupovat celou listu za nehoraznou sumu a jeste lakovat..

...jasne, tieto plastove \"udelatka\" drzia vsetky dnesne auta pohromade:D, mam ich v garazi v sufliku a ked nejake zlomim tak vynenim, daju sa kupit vsadu a vynimocne su to dost univerzalne diely, cenovu od 10 - 60 centov:papa

Odesláno

Mi nieco hovorte idem na renocar po dialnici a ako tam dorazim a videm von tak co mi tam nechyba?Ta posrana lista pod svetlo:grr ja som vedel ze som ju tam mal prilepit-nema niekto nahradnu nova stoji 25ecok a to bezlaku:bojim

Odesláno

to Frantíci teda vůbec nevymysleli...

306gti6 - - nad tvojí 306 jsem se Brně rozplývala, psala jsem ti na tý www stránce...viděla sem tě jet jedno kolo a chtěla sem se zeptat jak tam drží pažoutek? jak byla ta první zatáčka ta vracečka hned za tou startovací nebo cílovou rovinkou, kolik se tam dá jet? chtěla bych se tam taky příští rok vydat, super zážitek na tý dráze:super akorát by to nemuselo bejt tak drahy:myslim předem díky za info:papa

Odesláno

No muj peugeotek nato ze mal obute ojete gumy 195/55 15 tak to drzalo slusne ale horsie natom boli brzdy:aut:D Tak za tym startem ta 1 zatacka som isel cca 110-120Km/h ja sa chystam s chalanmi asitak za mesiac zase do Brna-na okruh,je to sice drahe ale stoji to zato:D:D:D

Odesláno

jo jo stojí to za to, jela sem jednou vepředu a jednou vzadu, kamarád tam jel starým skoro už veteránem bmw, podle mě byl na okruhu nejstarší=o) no ale i tak super zážitek, doufam, že se tam jednou taky svym dostanu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...