Andreww Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Hledal jsem a nenašel. Zajímá mě, jestli jsou prahy na kombíka delší, než na ostatní verze??? Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Vsetky budu rovnake, pretoze Sedan, Break aj Hatchback maju razvor 2580 mm:papa Citovat
MALE FROG Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 u 5dv.,sedan,kombi jsou prahy stejně dlouhé u 3dv. je to trosku jinak... ale dylka stejna jen prychyceni kapku jinak... Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 u 3dv. ti to nebude pasovat mezi dvere bez uprav, jinak delka bude stejna.. zkus Kvaskyho, treba ti nejake pusti Citovat
Andreww Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Tak jsem to poměřoval s kombíkem a ta délka teda sedí. To, že to nebude sedět kvůli dveřím mě napadlo. Viděl jsem na aukru kombíkové, ale už tam stejně nejsou...odstraněno. Citovat
309GT Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Ty prahy se tam vyskytují často,ale je ještě otázka jestli mají stejné zahnutí (5dv a Break) Citovat
Qcko Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 No ked sa pozriem na parkovisku na susedove 5dv (hatchback) a na moj break, tak rozdiel je az za zadnymi dverami, potial sa mi zdaju auta na pohlad uplne rovnake, tak si myslim ze aj to zalomenie prahu pod zadnymi dverami bude rovnake:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.