cafe-racer Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Zdravím, jak vám zhasínají tyhle kontrolky (autodiagnostika & STOP) po otočení klíčku? U mě doteď po cca 15s zhaslo vše, ale zničeho nic mi diagnostika a STOP zůstanou svítit. Po nastartování motoru obojí zhasne (naštěstí). Co jsem zkoušel hledání ve fóru tak jsem povětšinou našel trochu jiný potíže s těma kontrolkama ale přeci jenom, jeden nikdy neví. Díky, Martin Citovat
Chepp Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ted nechapu jak to myslis ja kdyz otocim klickem do posledni polohy rozsviti se vse, nastartuju a skoro vse zmyzi akorat par sekund trva nez zhasne diag, airbag.. a jeste neco orandzoviho.. max 5sec po nastartovani. Citovat
kobr Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Chepp ted nechapu jak to myslis ja kdyz otocim klickem do posledni polohy rozsviti se vse, nastartuju a skoro vse zmyzi akorat par sekund trva nez zhasne diag, airbag.. a jeste neco orandzoviho.. max 5sec po nastartovani. a nemá po otočení klíčku do poslední polohy rozsvítit všechny kontrolky a postupně zhasínat až na STOP a kontrola autodiagnostiky? A pak startovat -zhasne i stopka a autodiagnostika Citovat
kobr Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: cafe-racer Zdravím, jak vám zhasínají tyhle kontrolky (autodiagnostika & STOP) po otočení klíčku? U mě doteď po cca 15s zhaslo vše, ale zničeho nic mi diagnostika a STOP zůstanou svítit. Po nastartování motoru obojí zhasne (naštěstí). Co jsem zkoušel hledání ve fóru tak jsem povětšinou našel trochu jiný potíže s těma kontrolkama ale přeci jenom, jeden nikdy neví. Díky, Martin Tak to má být (si myslim) Citovat
cafe-racer Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Tak už jsem asi moc odvařenej a hledám na tom neexistující závady Nejspíš to tak bylo vždycky, jen jsem tomu nevěnoval takovou pozornost. Díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.