Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 HDI 80kW - jak zhasínají kontrolka diagnostiky & STOP?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jak vám zhasínají tyhle kontrolky (autodiagnostika & STOP) po otočení klíčku?

U mě doteď po cca 15s zhaslo vše, ale zničeho nic mi diagnostika a STOP zůstanou svítit. Po nastartování motoru obojí zhasne (naštěstí).

Co jsem zkoušel hledání ve fóru tak jsem povětšinou našel trochu jiný potíže s těma kontrolkama ;) ale přeci jenom, jeden nikdy neví.

Díky, Martin

Odesláno

ted nechapu jak to myslis ja kdyz otocim klickem do posledni polohy rozsviti se vse, nastartuju a skoro vse zmyzi akorat par sekund trva nez zhasne diag, airbag.. a jeste neco orandzoviho.. max 5sec po nastartovani.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

ted nechapu jak to myslis ja kdyz otocim klickem do posledni polohy rozsviti se vse, nastartuju a skoro vse zmyzi akorat par sekund trva nez zhasne diag, airbag.. a jeste neco orandzoviho.. max 5sec po nastartovani.

a nemá po otočení klíčku do poslední polohy rozsvítit všechny kontrolky a postupně zhasínat až na STOP a kontrola autodiagnostiky? A pak startovat -zhasne i stopka a autodiagnostika

Odesláno
Původně zaslal: cafe-racer

Zdravím,

jak vám zhasínají tyhle kontrolky (autodiagnostika & STOP) po otočení klíčku?

U mě doteď po cca 15s zhaslo vše, ale zničeho nic mi diagnostika a STOP zůstanou svítit. Po nastartování motoru obojí zhasne (naštěstí).

Co jsem zkoušel hledání ve fóru tak jsem povětšinou našel trochu jiný potíže s těma kontrolkama ;) ale přeci jenom, jeden nikdy neví.

Díky, Martin

Tak to má být (si myslim)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...