jozef48 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 V´daka parkovanim na parkovisku na sidlisku mam dvere poznačene od \"ohľaduplnych vodičov\" škrabancami keď si nevedia daávať pozor ako si otvaraju dvere.Našťastie niesu veľmi hlboke ale mne vadia a vidieť ich najmä keď je auto čerstvo umzté.Aku používate kozmetiku? Citovat
djbrano Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: jozef48 V´daka parkovanim na parkovisku na sidlisku mam dvere poznačene od \"ohľaduplnych vodičov\" škrabancami keď si nevedia daávať pozor ako si otvaraju dvere.Našťastie niesu veľmi hlboke ale mne vadia a vidieť ich najmä keď je auto čerstvo umzté.Aku používate kozmetiku? No najlespie spravis, ked to nechas prestriekat. Absolutne potom nic nevidno. Odporucam firmu PPG v Presove, ktora sa vyhradne zaobera okrem ineho aj striekanim karoserii PEUGEOTOV. Ja som mal doskrabany zadny blatnik, no po prestriekani od nich vysiel uplne ako novy. Citovat
Zipík Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Nj ale nástřik je min. 2000kč to asi majitel nemyslel:myslim.A za měsíc to má spátky:rollHold když jsou lidi prasata a ničeho si neváží bude to vždycky tak:( [upravil dne 15.4.09 Zipík] Citovat
jozef48 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 Zipik ma pravdu.Bohužial závisť je velka a niekto nevie prežiť že si niekto vie našetriť a dokáže presadnúť zo š120 do 407, ale dik za tip. Citovat
jozef48 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 ešte by somchcel vedieť kde by sa dala zohnaž samolepka aku ma na boku ta 207 gt Citovat
antal Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ja ti to poviem a ty to daš na 407mu,tak to teda nie:D Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 A co drobné škrábance od větviček ? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Normální škrábance se mi vždy podařilo rozleštit. Podle hloubky buď brusnou pastou na laky a ty jemné leštící pastou např. Autokrém. Citovat
Hamin Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Já jsem na drobné škrábance použil molit. houbu a TEMPO. Škrábance zmizly . Hlubší škrábance ale zůstaly. Koupil jsem v Peugeotu sadu na opravu laku (lak+barva) dle VINka a kodu barvy mého auta. Vyzkoušel jsem na prahu pod dveřmi opravit nanečisto jeden škrábanec a oprava touto sadou je vidět, takže na povrchu auta to zatím dělat nebudu, abych škrábance nezvýraznil ještě víc ... A nebo to s tou sadou neumím...to je také možné Používali jste někdo tuto sadu na opravu laku a jak jste uspěli ?? Citovat
Hamin Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Škrábance od větviček hravě rozleští TEMPO. V OBI jej koupíš za 80,-. Umí to samé, co značkové brusné pasty za více peněz. Původně zaslal: Voloda58 A co drobné škrábance od větviček ? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ano Tempo spletl jsem si to s Autokrémem. Jinak tou opravářskou sadou je vidět větší oprava. I odstín barvy je trochu jiný. Je to asi dané stárnutím laku. Drobné tečky se lehce zakápnou, ale jsou vždy vidět, když se na to člověk soustředí. Citovat
antal Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tie opravne sady od peugeotu stoja fakt za h...kebyže som s tým chcel zakryt nejaky 10cm škrabanec tak to by teda vyzeralo:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.