Dariska Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Přemýšlela jsem co vymyslet pro přítele k výročí a objevila jsem skvělou středověkou krčmu na Praze 1.Zamluvila jsem nám tam na víkend stůl Bylo to s programem od 19 do 22hod. Jestli jste tam někdo byl, tak ví, jak je to tam super. Chovají se k Vám jako ve středověku, během těch tří hodin co byl ten program jsme se snad pořád jen smáli. Je tam středověká skupina s tanečnicí, žonglér, kouzelník, chrlič ohně. Byl to perfektně strávený večer, třeba vám tam unesou přítelkyni a prodají ji u jiného stolu, jak se to stalo mě nebo Vás zabaví kouzelník svými kouzly no prostě je ten večer o zábavu postarané. Opravdu doporučuju. Pochlubte se, byl už tam někdo z Vás a jak se Vám tam líbilo? Citovat
KoudaK Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Taky jsme byli ale v Brně a chtěli jsme nechat dat Netopku do klády a dát jí pár ran bejkovcem,ale byla proti... Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Nikde nemůžu najít jméno podniku, ale něco mi ale kdesi v hlavě naznačuje, že by se mohlo jednat o podnik, kde jsme s Bohoušem rovnali dřevo ke krbu - pro nás oba to byl též velice silný zážitek !!! Citovat
Dariska Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Jmenuje se to krčma Brabant a je to hned u zámeckých schodů. Citovat
Dariska Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: KoudaK Taky jsme byli ale v Brně a chtěli jsme nechat dat Netopku do klády a dát jí pár ran bejkovcem,ale byla proti... Ještě je i Dětenicích u Jičína,ale to bylo trochu z ruky. Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Tak ta naše se jmenuje U sedmi švábů http://www.svabove.cz/web/index.php?akce=〈=cz a je u Nerudovky - mrzí nás, že ses nehřála u dřeva, které jsme tam rovnali v našem vlastním potu [upravil dne 6/4/2009 Medvěd] Citovat
Dariska Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 KoudaK: Tak mě si naštěstí jen přehodil přes rameno a prodal. Citovat
Dariska Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Tak ta naše se jmenuje U sedmi švábů a je u Nerudovky - mrzí nás, že ses nehřála u dřeva, které jsme tam rovnali v našem vlastním potu A mají nějaké internetové stránky? Mrkla bych se na ně. Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 http://www.svabove.cz/web/index.php?akce=〈=cz Jinak asi nejvyhlášenější středověká hospoda (bohužel nikoli v Praze) je v Dětenicích http://www.krcmadetenice.cz/index.php [upravil dne 6/4/2009 Medvěd] Citovat
s1600 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Detenice vynikaji-mohu doporucit,skvely zazitek:) Citovat
MirasCC Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Já \"nedávno\" navštívil Pravěk (http://www.pravek.cz/) Takže tenhle podnik mě přišel na mysl jako první, ale je pravda, že to není na P1... Taky to tam bylo zajímavé Obzvláště pití piva z misek ve mě zanechalo hluboký dojem Citovat
Dariska Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Ty Dětenice a ten Brabant je jeden majitel. Citovat
hudy Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 taktez doporucuji:mrk a pak v C.Krumlove byvala Šatlava, no zrejme tam jeste mozna bude:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 a co se vydat do detenic spolecne??? Dva roiky se s Miss Scratch chystame :-( Citovat
KoudaK Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Dariska KoudaK: Tak mě si naštěstí jen přehodil přes rameno a prodal. No ale koukám,že né moc daleko... Citovat
Dariska Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Dariska KoudaK: Tak mě si naštěstí jen přehodil přes rameno a prodal. No ale koukám,že né moc daleko... No neboj, hned ně vrátil. Citovat
Dariska Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Scratch a co se vydat do detenic spolecne??? Dva roiky se s Miss Scratch chystame :-( My tam asi pojedeme, ale s Radkovýma rodičema, chceme tam vzít tátu na narozky, tak to by asi nebylo nejlepší, jet tam s lidma, které oni neznají. Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Eh, to mě připomnělo, jak kolega z práce vzal tuším taky do Dětenic tchýni - uvítali jí tam slovy, \"Tak co ty stará vochechule, co budeš žrát?\" :D (opatrně, chce to vyvinutej smysl pro humor, slabší povahy by to nemuseli zkousnout) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.