Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, procitam tady vase prispevky a chtel bych nabidnout pomoc. Dokazu zcela bezpecne odstranit FAP - filtr pevnych castic na vsech modelech PEUGEOT CITROEN to znamena zadne dolivani aditiv, zadna nucena regenerace, zadne vyplachovani atd. Dusledek nizsi spotreba cca 0,5l vyzsi vykon motoru. Uz jsem jich odstranil stovky tak ze stoprocentni uspesnost. Pokud by jste nekdo potreboval ozvete se.

Odesláno

Tak nějak zatím zjišťuji, zatím s fapem žádný problém mám najeto 114000, koukal jsme , že v BSI jedontce se dá vyřadit, ale nevím co to pak udělá. A další věc jak s čipováním bude to mít nějaký vliv na ten fap?

Odesláno

ahoj,tak o FAPU je tu toho spousta,někde se píše 80 tis, a někde 120 tis,a stím čipováním asi nebude problém,a tobě nestačí ten výkon co máš:D

Odesláno

No stačí, ale trošku bych to pošteloval s přísunem vzduchu. No posledí co mi řekli v Peugeotu, tak bylo- dokud se sám dokáže vyčistit tak je tam na doživotí, někde jsem četl, že se dá vystříkat vařicí vodou pod tlakem. A také, že se dá snad vyřadit

Odesláno

Ahojte vsichni potreboval bych poradit.FAP ma udajne 3cidla 1je primo na nem to vim ale kde sou ty zbyle dve?? Muze nekdo poradit kde sou popripade dat foto??Nechtel sem otravovat a chtel si to zistit na serviceboxu ale nechce me to tam pustit pise to (Přístup na tento server je určen výhradně odborníkům z oblasti automobilového průmyslu)a nova registrace zas neco o DIC EU tak tomu nerozumim protoze mi to predtim fachalo..Diky vsem za rady

Odesláno

To přihlášení maká, jinak by tam mělo být čidlo tlaku je plastové ale nevím to jistě zítra se kouknu do motoru jak to tam je + je tam lamda sonda přímo z boku fapu

post-0-14109605846192_thumb.jpg

Odesláno

Já mám 1,6 hdi 80Kw s Fapem, to čidlo mám na hoře po levé starně, je to taková černá plastová krbička a vedou z ní 2 hadičky. Jiné čidlo kromě té lamdy tam není, fap už jsme měl rozebraný. Fotku tam dám zítra až to vyfotím jak to vypadá.

Odesláno

Fap sem mel taky rozebrany a i sem ho cistil.Spis si myslim ze me zlobi to tlakove cidlo tak ho chci omrknout a popripade i vycistit a skontrolovat hadice jestli nejsou popraskane nebo tak neco..

Odesláno

Vyskoci mi diaknostika a jedu v nouzovem rezimu.. Na diaknostice u kamose to napsalo 1:snimac teploty vzduchu (takze vaha vzduchu)ta sla smazat v pohode ale asi budu kupovat novou..2:casticovy filtr (FAP) a ta smazat nejde neboli se hned obevi diaknostika po trech nastartovani zhasne a vyskoci po ujeti 300 az 900 km..A myslin si ze ty dve veci spolu nesouvisi.

Odesláno

a kolik máš stav fapu, některá diagnostika to umí zobrazit.Já měl problém s lamda sondou-psalo mi to příliž nízká teplota před fap filtrem, ale nespadlo mi to do nouzového režimu.A jak aditivum?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...