ladas307 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zeptám se, nemáte někdo zkušenosti s 307 1,6 hdi 80Kw, r.v.2004. Jedná se mi o vyřazení fapu, už to někdo zkoušel? + čipování motoru? Díky Citovat
mařa Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ahoj,vyřazení fapu jde,dělá to borec u Tišnova,stojí to 4000 kč,ale neprojdeš emisema. Citovat
mařa Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Dobry den, procitam tady vase prispevky a chtel bych nabidnout pomoc. Dokazu zcela bezpecne odstranit FAP - filtr pevnych castic na vsech modelech PEUGEOT CITROEN to znamena zadne dolivani aditiv, zadna nucena regenerace, zadne vyplachovani atd. Dusledek nizsi spotreba cca 0,5l vyzsi vykon motoru. Uz jsem jich odstranil stovky tak ze stoprocentni uspesnost. Pokud by jste nekdo potreboval ozvete se. Citovat
mařa Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 to jsem pouze pretahnul,at si to mužeš přečíst,čau. Citovat
ladas307 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Tak nějak zatím zjišťuji, zatím s fapem žádný problém mám najeto 114000, koukal jsme , že v BSI jedontce se dá vyřadit, ale nevím co to pak udělá. A další věc jak s čipováním bude to mít nějaký vliv na ten fap? Citovat
mařa Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 o čipování se tu taky psalo,a myslím že stím problémy nebyli. Citovat
ladas307 Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Ještě se zeptám jak ten fap, jakou má asi životnost? A ohledně toho čipování, nemůže se nějak zanášet. Citovat
ladas307 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Tak jak je to s tím fapem, ví o tom někdo víc? Citovat
mařa Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 ahoj,tak o FAPU je tu toho spousta,někde se píše 80 tis, a někde 120 tis,a stím čipováním asi nebude problém,a tobě nestačí ten výkon co máš Citovat
ladas307 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 No stačí, ale trošku bych to pošteloval s přísunem vzduchu. No posledí co mi řekli v Peugeotu, tak bylo- dokud se sám dokáže vyčistit tak je tam na doživotí, někde jsem četl, že se dá vystříkat vařicí vodou pod tlakem. A také, že se dá snad vyřadit Citovat
Radim Miki Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Ahojte vsichni potreboval bych poradit.FAP ma udajne 3cidla 1je primo na nem to vim ale kde sou ty zbyle dve?? Muze nekdo poradit kde sou popripade dat foto??Nechtel sem otravovat a chtel si to zistit na serviceboxu ale nechce me to tam pustit pise to (Přístup na tento server je určen výhradně odborníkům z oblasti automobilového průmyslu)a nova registrace zas neco o DIC EU tak tomu nerozumim protoze mi to predtim fachalo..Diky vsem za rady Citovat
ladas307 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 To přihlášení maká, jinak by tam mělo být čidlo tlaku je plastové ale nevím to jistě zítra se kouknu do motoru jak to tam je + je tam lamda sonda přímo z boku fapu Citovat
ladas307 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Já mám 1,6 hdi 80Kw s Fapem, to čidlo mám na hoře po levé starně, je to taková černá plastová krbička a vedou z ní 2 hadičky. Jiné čidlo kromě té lamdy tam není, fap už jsme měl rozebraný. Fotku tam dám zítra až to vyfotím jak to vypadá. Citovat
Radim Miki Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Fap sem mel taky rozebrany a i sem ho cistil.Spis si myslim ze me zlobi to tlakove cidlo tak ho chci omrknout a popripade i vycistit a skontrolovat hadice jestli nejsou popraskane nebo tak neco.. Citovat
Radim Miki Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Vyskoci mi diaknostika a jedu v nouzovem rezimu.. Na diaknostice u kamose to napsalo 1:snimac teploty vzduchu (takze vaha vzduchu)ta sla smazat v pohode ale asi budu kupovat novou..2:casticovy filtr (FAP) a ta smazat nejde neboli se hned obevi diaknostika po trech nastartovani zhasne a vyskoci po ujeti 300 az 900 km..A myslin si ze ty dve veci spolu nesouvisi. Citovat
ladas307 Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 a kolik máš stav fapu, některá diagnostika to umí zobrazit.Já měl problém s lamda sondou-psalo mi to příliž nízká teplota před fap filtrem, ale nespadlo mi to do nouzového režimu.A jak aditivum? Citovat
Radim Miki Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Stav japu nevim ale regenerace normalne probiha to psalo kdy probehla aktualni zaplneni a za kolik km probehne dalsi..Aditivum sem dolil jak sem ho cistil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.