Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

el okna....... kez by jenom to uz i tesneni...... prehrivani po vymene tesneni... jupiiii vyreseno

Recommended Posts

Odesláno

Ale ak to robil servis, tak to hadam nie:blicismajlik...vymena tesnenia pod hlavou je dost bezna praca na to aby cosi posrali (aj ked zas:roll)...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha

Poznam typka co zle ovzdusnil 1.9 DT pri vymene chladiacej a skoncilo to prasknutou hlavou:nevim

Odesláno
Původně zaslal: 21Grams

A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha

Poznam typka co zle ovzdusnil 1.9 DT pri vymene chladiacej a skoncilo to prasknutou hlavou:nevim

to jako fakt? to je docela blby, kvuli takovy blbine..

Odesláno

Ale ak to robil servis, tak to hadam nie:blicismajlik...vymena tesnenia pod hlavou je dost bezna praca na to aby cosi posrali (aj ked zas:roll)...

no primo servis prave ne, slo to jako bokovka jednomu co dela v servise sice na Wv a peugeoti sou jeho hoby.... bhz bez papiru....

jinak voda se straci uplne extremne rychle a chcije to na vejfuk??? na 100 km sem dolejval 2 litry

Odesláno

Nechcem byt nejaky vestec, ale mam pocit ze ked to skladal dokopy, tak --> slabo dotiahol nejaku hadicu, presakuje ti voda, alebo fakt dal zle tesnenie a voda ti vyteka odtial tak stastne, ze nejde do motora (dufaj), ale von, na ten vyfuk napr ako pises...alebo tesnenie malo vadu od vyroby (stane sa) a niekde na vonkajsom okraji ti prepusta vodu...kazdopadne byt tebou dam si to pozriet, s tesnenim pod hlavou nie je sranda:bojim

...a co my tu napiseme, ked to nevidime:D

...ked sa vratis domov a motor je zohriaty, otvor viecko na nalievanie oleja, ci tam nemas penu (no taky humus, neviem ako to pomenovat:D)...

[upravil dne 20.4.2009 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

jupi tak zavada byla nalezena a vyresena......video zde

Mám taký dojem ,že je to hadica od termostatu do kúrenia ,a tá je spolu zalisovaná v takej plastovej koncovke ?

Mne pustila minulý rok a v servise pýtali za novú cca 3000SK , tak som to dočasne poriešil improvizáciou nejakej hadice takého istého piemeru a kovovej trubky ako spojky.

[upravil dne 21.4.2009 Joe1]

post-0-14109606351927_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Joe1

Původně zaslal: wooody

jupi tak zavada byla nalezena a vyresena......video zde

Mám taký dojem ,že je to hadica od termostatu do kúrenia ,a tá je spolu zalisovaná v takej plastovej koncovke ?

Mne pustila minulý rok a v servise pýtali za novú cca 3000SK , tak som to dočasne poriešil improvizáciou nejakej hadice takého istého piemeru a kovovej trubky ako spojky.

ja ji vytah, uriz za dirou a dal z5 ale nevyslo to byla moc zlomena tak sem ji zase vytah celou, vycvakal z tech sponek a natah dole pod pakou na spojku a padla tam uplne kras ne a je to vsetko ok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...