Qcko Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ale ak to robil servis, tak to hadam nie:blicismajlik...vymena tesnenia pod hlavou je dost bezna praca na to aby cosi posrali (aj ked zas:roll)... Citovat
21Grams Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Qcko A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha Poznam typka co zle ovzdusnil 1.9 DT pri vymene chladiacej a skoncilo to prasknutou hlavou:nevim Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 no nemuseli nic zkasit,ale treba hlava byla spatne zkontrolovana! Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: 21Grams Původně zaslal: Qcko A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha Poznam typka co zle ovzdusnil 1.9 DT pri vymene chladiacej a skoncilo to prasknutou hlavou:nevim to jako fakt? to je docela blby, kvuli takovy blbine.. Citovat
wooody Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Qcko Ale ak to robil servis, tak to hadam nie:blicismajlik...vymena tesnenia pod hlavou je dost bezna praca na to aby cosi posrali (aj ked zas:roll)... no primo servis prave ne, slo to jako bokovka jednomu co dela v servise sice na Wv a peugeoti sou jeho hoby.... bhz bez papiru.... jinak voda se straci uplne extremne rychle a chcije to na vejfuk??? na 100 km sem dolejval 2 litry Citovat
Qcko Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Nechcem byt nejaky vestec, ale mam pocit ze ked to skladal dokopy, tak --> slabo dotiahol nejaku hadicu, presakuje ti voda, alebo fakt dal zle tesnenie a voda ti vyteka odtial tak stastne, ze nejde do motora (dufaj), ale von, na ten vyfuk napr ako pises...alebo tesnenie malo vadu od vyroby (stane sa) a niekde na vonkajsom okraji ti prepusta vodu...kazdopadne byt tebou dam si to pozriet, s tesnenim pod hlavou nie je sranda:bojim ...a co my tu napiseme, ked to nevidime:D ...ked sa vratis domov a motor je zohriaty, otvor viecko na nalievanie oleja, ci tam nemas penu (no taky humus, neviem ako to pomenovat:D)... [upravil dne 20.4.2009 Qcko] Citovat
wooody Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 jupi tak zavada byla nalezena a vyresena......video zde Citovat
Joe1 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: wooody jupi tak zavada byla nalezena a vyresena......video zde Mám taký dojem ,že je to hadica od termostatu do kúrenia ,a tá je spolu zalisovaná v takej plastovej koncovke ? Mne pustila minulý rok a v servise pýtali za novú cca 3000SK , tak som to dočasne poriešil improvizáciou nejakej hadice takého istého piemeru a kovovej trubky ako spojky. [upravil dne 21.4.2009 Joe1] Citovat
wooody Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Joe1 Původně zaslal: wooody jupi tak zavada byla nalezena a vyresena......video zde Mám taký dojem ,že je to hadica od termostatu do kúrenia ,a tá je spolu zalisovaná v takej plastovej koncovke ? Mne pustila minulý rok a v servise pýtali za novú cca 3000SK , tak som to dočasne poriešil improvizáciou nejakej hadice takého istého piemeru a kovovej trubky ako spojky. ja ji vytah, uriz za dirou a dal z5 ale nevyslo to byla moc zlomena tak sem ji zase vytah celou, vycvakal z tech sponek a natah dole pod pakou na spojku a padla tam uplne kras ne a je to vsetko ok Citovat
Joe1 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ja som tú kovovú rúrku použil z vodovodnej batérie tú fajku ,hadica ju prakticky len drží a tesní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.