Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže lidi,

segrá má 309 s mtorem 1,6 65kW (benzín) no a už delší dobubu to žralo olej, to by se ještě tak moc neřešilo žejo, ale ejhle už to někde jeblo úplně a do oleje se dostala voda...

A já teď potřebuju to rozdělat a povyměňovat ty těsnění atd...

Akorát teď nevím jak to potom dát do hromady, jak přitáhnou hlavu vačku, potřebuju nějaké čísla ať to nepřetáhnu.

Co sem se díval tady na manuály k 309 tak to není česky a pro mě tedy konečná, mám však manuál na 405 česky, půjde použít na tu 309, si myslím že ty motory jsou stejné

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

Takže lidi,

segrá má 309 s mtorem 1,6 65kW (benzín) no a už delší dobubu to žralo olej, to by se ještě tak moc neřešilo žejo, ale ejhle už to někde jeblo úplně a do oleje se dostala voda...

A já teď potřebuju to rozdělat a povyměňovat ty těsnění atd...

Akorát teď nevím jak to potom dát do hromady, jak přitáhnou hlavu vačku, potřebuju nějaké čísla ať to nepřetáhnu.

Co sem se díval tady na manuály k 309 tak to není česky a pro mě tedy konečná, mám však manuál na 405 česky, půjde použít na tu 309, si myslím že ty motory jsou stejné

Nastavení krouticích momentů

Hlava válců

Stupeň 1 60 (Nm)

Stupeň 2 -360° (°)

Stupeň 3 20 (Nm)

Stupeň 4 +300° (°)

post-0-14109605777663_thumb.gif

Odesláno

Hlavně nezapomeň u šroubu č. 8 tu silnou podložku, jinak budeš mít problém.... Je to ten zadní šroub u rozvodů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...