Hanys55 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Takže lidi, segrá má 309 s mtorem 1,6 65kW (benzín) no a už delší dobubu to žralo olej, to by se ještě tak moc neřešilo žejo, ale ejhle už to někde jeblo úplně a do oleje se dostala voda... A já teď potřebuju to rozdělat a povyměňovat ty těsnění atd... Akorát teď nevím jak to potom dát do hromady, jak přitáhnou hlavu vačku, potřebuju nějaké čísla ať to nepřetáhnu. Co sem se díval tady na manuály k 309 tak to není česky a pro mě tedy konečná, mám však manuál na 405 česky, půjde použít na tu 309, si myslím že ty motory jsou stejné Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Mal by to byť motor XU a kľudne použi manuál na 405ku. Mal by v ňom byť i motor 1,6. Veľké rozdiely tam nebudú. Citovat
Hanys55 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no co sem se díval tak vypadají stejně, mi jde hlavně o to utahování, momenty atd.... Citovat
travis Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Hanys55 Takže lidi, segrá má 309 s mtorem 1,6 65kW (benzín) no a už delší dobubu to žralo olej, to by se ještě tak moc neřešilo žejo, ale ejhle už to někde jeblo úplně a do oleje se dostala voda... A já teď potřebuju to rozdělat a povyměňovat ty těsnění atd... Akorát teď nevím jak to potom dát do hromady, jak přitáhnou hlavu vačku, potřebuju nějaké čísla ať to nepřetáhnu. Co sem se díval tady na manuály k 309 tak to není česky a pro mě tedy konečná, mám však manuál na 405 česky, půjde použít na tu 309, si myslím že ty motory jsou stejné Nastavení krouticích momentů Hlava válců Stupeň 1 60 (Nm) Stupeň 2 -360° (°) Stupeň 3 20 (Nm) Stupeň 4 +300° (°) Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Toto ti možno pomôže: www.pepanet.sk/servis/motor_XU2.pdf (801kB) Citovat
Hafity Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Hlavně nezapomeň u šroubu č. 8 tu silnou podložku, jinak budeš mít problém.... Je to ten zadní šroub u rozvodů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.