jarco623 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 cize bude to ok?? ty mas et-3 a ja by som mal et -2 cize pohoda.a aj v predu mas et -3?? ci len v zadu??ake dlhe sruby tam mas??ked mas et-3?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 ta sahara je videt, mrkni na fotky ze sebetova 2009, scratch pri slalomu, je to videt vyrazne :-) Citovat
čakom Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 ve předu mám et 2. záleží co máš za kola a za pneu. ja mám 7x17 205/45 předek je akorát. zadek by ještě 5 mm snesl. podložky mam se závitovou vložkou. na tak velký podložky bych se bál dát dlouhý šrouby. Citovat
jarco623 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: Scratch ta sahara je videt, mrkni na fotky ze sebetova 2009, scratch pri slalomu, je to videt vyrazne :-) prepac ale neviem to najst. sebetova 2009 a hladal som tvoje meno a nic. hmmm Citovat
jarco623 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: čakom ve předu mám et 2. záleží co máš za kola a za pneu. ja mám 7x17 205/45 předek je akorát. zadek by ještě 5 mm snesl. podložky mam se závitovou vložkou. na tak velký podložky bych se bál dát dlouhý šrouby. ja mam 205-50-16 7 palce.cize mozem dat do zadu 4cm podlozku a mam to dat aj do predu??ci do predu dat 3cm? Citovat
jarco623 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 tak som trosku spekuloval a podla mna to vyzera super,ale naraznik prosim nevsimat je to vsetko v stadiu riesenia. Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 No k tý barvě se to hodí, jen by mě zajímalo jak to vypadá při svícení, tedy hlavně při blikání. OT: sakra jak rozebíráte ty světla? Měl jsem jich doma už pár na pokusy ale rozebrat mi šlo jen jedno a to ještě nevratně. Citovat
jarco623 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 ked to svieti v noci vidno ze je to tam cierne,ale nema ziadny vplyv na svietivost,aspon som to vobec nezbadal,smerovka blika normalne na oranzovo cela cast ako ma.inak tie svetla sa rozoberaju z teplovzdusnou pistolou,nerobil som to nikde teraz 1 krat a vsetko v pohode,zapol som pistol nechal zohriat akoze plast a potom pomalicky odtahol so srubovakom a tak dookola a nic nieje poskodene a potom ked som skadal som to prilozil ku sebe a z pistolou sa mi to samo stiahlo do kopy,niekde mu trebalo pomoct,a ziadne lepidlo som nedaval nechal som to original.a bol som to skusit vystierkat na pumpe a ziadna voda tam nejde. hmlovka hmm to uz bolo o niecom inom!!to bolo fakt umenie!!tam bolo zlepene asi nejaky lepidlom ale spravalo sa to ako silikon po zaruke cize na .... ked som to skladal tam som pouzila take male cudne lepidlo a ako vidno este je tam izolacka pre istotu ale uz je dole a vsetko podocike.a mne sa to strasne paci Citovat
Rejty Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 dobre dodal si mne odvahy.....taky to budu delat:) Citovat
jarco623 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 len to chce klud a hlavne cas,lebo rychla robota nic nestoji,to som nasiel na francuzskuch 406 tam je aj registrovany cakom.vsak vdaka nemu som nasiel t stranku a zrealizoval. vela stastia a drzim palce. Citovat
Grlik Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Peknee ale nemusel si to tak najebat toz:mrk Citovat
oni Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 moc pekne, to nema zadnou chybu teda...:super:super Citovat
kalio306 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 pači!! najviac ako je ta maska cela čierna nema ten lem chromovy to je super aj svetla sa my pačia ale my strach nedovoli vid prispevok vyššie na vrakači použite 60E jeden kus Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 vidím že si mě s mlhovkama předběhl vypadá to moc dobře:potlesk ja je budu mít až na jaře;) [upravil dne 3.11.2009 čakom] Citovat
jarco623 Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 naraznik uz mam odlozeny v grazi novy,uz len nalakovat,lebo tento naraznik vyzera fakt hrozne na fotke rozmyslal som tiez ze dal okolo prednej masky taky chrom,ale uz teraz sa to nehodi a rozmyslam ze dam prec znak cely chrom prec,alebo to dam do cervena videl som aj cele cierne a vo farbe a pacilo sa mi to uvidime na jar,musim setrit peniazky.a dakujem vsetkym za nazory vazim si to cakom ja som ta predbehol? vsak stranku mam od teba co si zaregistrovany vo francuzskom fore peugeot.tak tam to maju strasne vela ludi,a pacilo sa mi to,a nelutujem ze som si to urobil,akurat to vyzera strasne na zimmych pneu.neznasam zimu!! cakom inak ci som ta predbehol alebo nie na tvoje auto nemam!!mne osobne tvoje auto sa veeeelmi paci!! :super :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.