Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi prosím poradit ? Mám možnost koupit tohle auto,bojím se trochu toho automatu. Jaké máte skušenosti s automatem od Peugeota v tomto voze ,poruchy atd. ? Kolika kvalt vlasně jsou ?Doteď mám 406 manuál.

V provozu od: 20/04/2004

Palivo: nafta

Stav tachometru: 127000 km

Objem, výkon: 1997 ccm / 79 kW

Barva: bílá

Počet míst: 5

Počet dveří: 5

Stav: nehavarováno

První majitel: ANO

Servisní knížka: ANO

Poznámka

Stav: velmi dobrý, Možný leasing i spotřeb.úvěr, Koupeno v I,

Výbava vozidla

8 x airbag; ABS; aut. klimatizace; aut. převodovka; centrální zamykání; deaktivace airbagu spolujezdce; el. přední okna; el. sklopná zrcátka; imobilizér; mlhovky; originál autorádio; otáčkoměr; palubní počítač; plní \'EURO IV\'; posilovač řízení; satelitní navigace; stabilizace podvozku (ESP); tónovaná skla; vyhřívaná zrcátka

[upravil dne 3.4.09 Keml]

post-0-1410960568882_thumb.jpg

Odesláno

S automatem nemám problém 3 roky jsem měl Lagunu 2l s AUt. naj 35tis km polovina okresky, teď mám 807 taky s AUT.naj.zatím 1500km automat v 807 je tiptronic takže si můžeš řadit částečně sám.Ani u jednoho žádná porucha řadí perfektně.jo a kvaltu má 4

Odesláno

Mám 807 dvoulitra benzin s automatem, najeto celkem 50 tis, já sám 10 tis. km. Naprostá spokojenost, dnes už bych manual nechtěl, a to jsem se automatu bránil až mě přesvědčili a měli pravdu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mam ( taky bily:) ) automat-tiptronic, najeto pres 180.000, ted v kvetnu to bude rok, co ho mam, najel jsem s nim necelych 20.000 a v pohode. Je to o pohodli :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...