Wladanek Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Moc moc prosim o radu, kde bych moh sehnat nejake informace o tom jak se snizuje zadni naprava na Peugeotu 306. Potreboval bych to dostat dolu tak o 3-4cm:nevim Citovat
marty777 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Wladanek Moc moc prosim o radu, kde bych moh sehnat nejake informace o tom jak se snizuje zadni naprava na Peugeotu 306. Potreboval bych to dostat dolu tak o 3-4cm:nevim To je o jeden zub.Nic na tom neni,ale nesmí to bej zarezlí,to to toho budeš potom mlátit jak hluchej do vrat. Citovat
wooody Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 jj nejlepsi bude kdyz nekam zajedes..... komos jel k tomu chlapovy jak tu psal oni a za 300 mu to snizil a servisu mu rekly 3000 a mel to zarezli festove tak celej stasnej mu tam hodil peto a jel ....... ale jestli na to nemas nervy tak bych to nedelala sam dost se u toho natrapis protoze 90% auto to ma zarezli Citovat
Wladanek Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 To ja se stim klidne rad potrapim, ne ze by slo o penize ale spis pro ten pocit:) ale sem uplnej novacek v peugeotu a tak vubec nevim jak na to, nenasel by se nekde nejakej aspon strucnej navod jak do toho. Dik Citovat
volvik Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Me to taky ceka to bude sranda ale cekam na sport. podvozek pak to pujde dolu Uz se tesim jak budu do toho mlatit jak hluchy do vrat jak rika marty Citovat
dolly1010 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 buď rád že to máš vysoko. na těch našich dírách si akorát urazíš vejfuk Citovat
Wladanek Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 no jo ale prece nesundam predek o 5,5cm a zadek nenecham nahore. Se jeste nekde prevratim:D Citovat
marty777 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: volvik Me to taky ceka to bude sranda ale cekam na sport. podvozek pak to pujde dolu Uz se tesim jak budu do toho mlatit jak hluchy do vrat jak rika marty Na mojí 306ce to šlo v pohodě,to rez nezná,ale minulej týden jsme to dělali na jiný 306ce,den dopředu se to prostříkalo různejma odrezovačema a stejně nic.Jo poslal jsem ti na mail fotky,a jestli budeš chtít nějakou z těch náprav tak ti jí ještě rozebereme a klidně i snížíme:D Citovat
Qcko Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 No ked sa s tym chcel trapit sam (ale je to fakt zla praca), tak mas lepsie zhodit celu napravu dole z auta keby to neslo, tak sa mi to podarilo rozobrat (niekto tu pisal ze to robil pneumatickym kladivom, skusil som a pomohlo:aut), paradne si to precistis vsetko, potom vratis napravnicu so silintblokmi na auto a uz mas vsetko pripravene....niekedy je este problem s vytlkanim torznych tyci, co ty urobit musis, kedze chces znizovat:roll . . . ale ak si to nikdy nevidel, tak sa do toho nepustaj, ja som na tom doslova zmaturoval:D Citovat
Capy Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 není to těžký jen když to nejde tak potřebuješ těžký kladivo. A jestli to budeš rozdělávat tak rovnou vyměn ložiska. I zdánlivě dobrá náprava bývá na odchodu. Vím o čem mluvím těd jsem ze dvou dával dohromady jednu. Citovat
Wladanek Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 me spis jde o to jestli tam na me neco nevyskoci, spousta lidi strasi ze se to muze nejak rozkocit a bude to v haji tak nevim:nevim Citovat
dolly1010 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 buď rád že to máš vysoko. na těch našich dírách si akorát urazíš vejfuk Že já vůl nedržel hubu Dneska mi na nějakej díře prasknul přechod mezi katalizátorem a tlumičem Blbý díry Ten kdo měl to auto předemnou tam dal nějakej uplně jinej vejfuk a je to asi na třikrát navařený. Prostě prasečina Citovat
Capy Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Wladanek me spis jde o to jestli tam na me neco nevyskoci, spousta lidi strasi ze se to muze nejak rozkocit a bude to v haji tak nevim:nevim nene tam se namá co rozkočit.ložiska jsou nalisovaný v nápravnici a ty tam zůstanou je lepší je teda vyměnit.Musíš vyndat stabilizátor a pak už jen ramena.Torzky je jednodušší vyrazit z tý nápravnice jde to líp než z ramenou. Citovat
ro.hajek Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Taky to řeším a nikdo mě zatim neporadil, každej říká že natom nic není ale jak na to nikdo neporadí. Citovat
Capy Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 když chvílipočkáte tak sem hodím nějakej návod jak na to. třeba někdy v týdnu pondělí uterý.Ale upozornuji že snížení o jeden zub je 5cm! pak to jde ještě přetáčením celé tyče a to pak leze o cca 4mm na přetočení o zub Citovat
306gti6 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Capy: jeden zub nieje 5cm ale cca 3cm lebo ja som to znizoval o 2zuby a zadne tlmice su robene na znizenie o 6cm a presne sadli.... Citovat
Capy Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 ale je si to zpočítej nebo nakresli počet drážek na torzce je 30 a 32 na straně ramena. rameno je dlouhé 250mm. sám jsem to zvyšoval ted o jeden zub a dělalo to 5cm. klidně sem hodím fotky jestli nevěříš. Ale u tebe to bude možná tím že už sedíš na dorazech nebo ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.