Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moc moc prosim o radu, kde bych moh sehnat nejake informace o tom jak se snizuje zadni naprava na Peugeotu 306. Potreboval bych to dostat dolu tak o 3-4cm:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Wladanek

Moc moc prosim o radu, kde bych moh sehnat nejake informace o tom jak se snizuje zadni naprava na Peugeotu 306. Potreboval bych to dostat dolu tak o 3-4cm:nevim

To je o jeden zub.Nic na tom neni,ale nesmí to bej zarezlí,to to toho budeš potom mlátit jak hluchej do vrat.

Odesláno

jj nejlepsi bude kdyz nekam zajedes..... komos jel k tomu chlapovy jak tu psal oni a za 300 mu to snizil a servisu mu rekly 3000 a mel to zarezli festove tak celej stasnej mu tam hodil peto a jel ....... ale jestli na to nemas nervy tak bych to nedelala sam dost se u toho natrapis protoze 90% auto to ma zarezli

Odesláno

To ja se stim klidne rad potrapim, ne ze by slo o penize ale spis pro ten pocit:)

ale sem uplnej novacek v peugeotu a tak vubec nevim jak na to, nenasel by se nekde nejakej aspon strucnej navod jak do toho.

Dik

Odesláno

Me to taky ceka to bude sranda :) ale cekam na sport. podvozek pak to pujde dolu

Uz se tesim jak budu do toho mlatit jak hluchy do vrat jak rika marty :D

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Me to taky ceka to bude sranda :) ale cekam na sport. podvozek pak to pujde dolu

Uz se tesim jak budu do toho mlatit jak hluchy do vrat jak rika marty :D

Na mojí 306ce to šlo v pohodě,to rez nezná,ale minulej týden jsme to dělali na jiný 306ce,den dopředu se to prostříkalo různejma odrezovačema a stejně nic.Jo poslal jsem ti na mail fotky,a jestli budeš chtít nějakou z těch náprav tak ti jí ještě rozebereme a klidně i snížíme:D

Odesláno

No ked sa s tym chcel trapit sam (ale je to fakt zla praca), tak mas lepsie zhodit celu napravu dole z auta keby to neslo, tak sa mi to podarilo rozobrat (niekto tu pisal ze to robil pneumatickym kladivom, skusil som a pomohlo:aut), paradne si to precistis vsetko, potom vratis napravnicu so silintblokmi na auto a uz mas vsetko pripravene....niekedy je este problem s vytlkanim torznych tyci, co ty urobit musis, kedze chces znizovat:roll . . . ale ak si to nikdy nevidel, tak sa do toho nepustaj, ja som na tom doslova zmaturoval:D

Odesláno

není to těžký jen když to nejde tak potřebuješ těžký kladivo. A jestli to budeš rozdělávat tak rovnou vyměn ložiska. I zdánlivě dobrá náprava bývá na odchodu. Vím o čem mluvím těd jsem ze dvou dával dohromady jednu.

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

buď rád že to máš vysoko. na těch našich dírách si akorát urazíš vejfuk :nevim

Že já vůl nedržel hubu :( Dneska mi na nějakej díře prasknul přechod mezi katalizátorem a tlumičem :bojim Blbý díry :grr

Ten kdo měl to auto předemnou tam dal nějakej uplně jinej vejfuk a je to asi na třikrát navařený. Prostě prasečina :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Wladanek

me spis jde o to jestli tam na me neco nevyskoci, spousta lidi strasi ze se to muze nejak rozkocit a bude to v haji tak nevim:nevim

nene tam se namá co rozkočit.ložiska jsou nalisovaný v nápravnici a ty tam zůstanou je lepší je teda vyměnit.Musíš vyndat stabilizátor a pak už jen ramena.Torzky je jednodušší vyrazit z tý nápravnice jde to líp než z ramenou.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

když chvílipočkáte tak sem hodím nějakej návod jak na to. třeba někdy v týdnu pondělí uterý.Ale upozornuji že snížení o jeden zub je 5cm! pak to jde ještě přetáčením celé tyče a to pak leze o cca 4mm na přetočení o zub

Odesláno

ale je si to zpočítej nebo nakresli počet drážek na torzce je 30 a 32 na straně ramena. rameno je dlouhé 250mm. sám jsem to zvyšoval ted o jeden zub a dělalo to 5cm. klidně sem hodím fotky jestli nevěříš. Ale u tebe to bude možná tím že už sedíš na dorazech nebo ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...