Honza309D Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Mám prosbu, ve čtvrtek si jedu pro nějaké díly na 309 z bouračky a chtěl bych vzít i komplet origo centrál na dálku. Můžete mi někdo poradit na co nezapomenout a kde to najdu? Myslím nějakou řídící jednotku, senzory, atd. Mám to cca 200 km a nerad bych doma až si to nechám namontovat zjistil, že jsem přivezl půlku:o Citovat
KoudaK Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Ve dveřích budou táhlem se zámkem spojený servomotorky a když půjdeš po drátech tak najdeš i řídící jednotku toho origo centrálu.. jestli bude zapojená baterka a ten centrál funkční,tak ta řídící jednotka může tichounce cvakat při zmáčknutí čudlíku na d.o. . jestli půjdeš po drátech tak začni u řidičových dveří... Citovat
Honza309D Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 Dík za radu, ještě bych potřeboval kde to má nějaký senzor? U MB jsem ho měl v klice, u renaulta ve zpětném zrcátku a u Volva ani nevim:myslim Citovat
KoudaK Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Tak s tím Ti neporadím... Já mám dodělávanéj a ten má jen kus drátku z jednotky a je to zakempovaný za popelníkem... Tak jedině pak zase jít po drátku z jednotky.. Citovat
milhaus Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 senzor to žádný nemá, není to infra....řídící jednotka je alespoň u mojí 309ky vlevo nad odkládací poličkou pod volantem Citovat
N3R3Z Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 jde o to jestli je infra nebo rádiový... pokud rádio, tak to bude mít přijímač přímo v té řídící jednotce a pokud infra, tak se většinou dávají senzory buď k horním rohům čelního skla, nebo ke světýlku v přední části stropního tapecu. Citovat
Honza309D Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Díky všem za rady, zítra jedu brakovat GTI, tak dám vědět co všechno jsem přivezl a po zapojení poreferuji jak to funguje:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.