Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbu, ve čtvrtek si jedu pro nějaké díly na 309 z bouračky a chtěl bych vzít i komplet origo centrál na dálku. Můžete mi někdo poradit na co nezapomenout a kde to najdu? Myslím nějakou řídící jednotku, senzory, atd.

Mám to cca 200 km a nerad bych doma až si to nechám namontovat zjistil, že jsem přivezl půlku:o

Odesláno

Ve dveřích budou táhlem se zámkem spojený servomotorky a když půjdeš po drátech tak najdeš i řídící jednotku toho origo centrálu.. jestli bude zapojená baterka a ten centrál funkční,tak ta řídící jednotka může tichounce cvakat při zmáčknutí čudlíku na d.o. . jestli půjdeš po drátech tak začni u řidičových dveří...

Odesláno

Tak s tím Ti neporadím... Já mám dodělávanéj a ten má jen kus drátku z jednotky a je to zakempovaný za popelníkem... Tak jedině pak zase jít po drátku z jednotky..

Odesláno

jde o to jestli je infra nebo rádiový... pokud rádio, tak to bude mít přijímač přímo v té řídící jednotce a pokud infra, tak se většinou dávají senzory buď k horním rohům čelního skla, nebo ke světýlku v přední části stropního tapecu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...