bumbrlicekk Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 ahoj lidi dřím když jsem zatahl ruční brzdu tak mi to na počítači napsalo : handbrake left aplied. Ale dnes mi to napsalo: niveau liquide de freins faible. nevým co to znamená.Zkuste mi někdo poradit díky a čau Citovat
majty Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 http://www.peugeot-club.com/topic/40639-sviti-kontrolka-diagnostiky-snizeny-vykon/ Citovat
mitch.mb Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 a co si ten displej prepnout do neceho trochu srozumitelnejsiho treba anglictina? Citovat
bumbrlicekk Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 ja tam mam angličtinu jen tadyta hlaska se mi zobrazila ve francouštině Citovat
Edison Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Jako že fr teda fakt neumím... ale mozek mi napovídá: Niveau = hladina, liquide = kapalina, freins = brzda, faible = chyba. Tedy přeloženo do češtiny nejspíš: Nízká hladina brzdové kapaliny. Jinak viz první link, jak se zdá zcela standartní problém. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.