HakTac Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Před rokem jsem zůstal stát na dálnici díky FAPu. Problém vznikl tím, že se mi poškodilo turbo díky špatnému chladiči a nasátý olej skrze turbo ucpal FAP. Budíž, vyměnil jsem FAP, turbo, chladič, rozvody a spojku. Po roce pohodlného ježdění mi začala vyskakovat kontorlka diagnostiky motoru a nám známá hovadina na obrazovce antipollution system faulty či tak nějak. Zamrazilo mě v zádek, že se jedná zase o FAP - asi noční můra každého z nás. Po diagnostice se ukázalo, že je problém ve vysokém tlaku turba... co dokáže udělat jedna malá vypadlá hadička v prostorovém motoru... Každopádně cesta z Brna do Prahy, kdy se auto hodí 4x do nouzového režimu...zastavování na krajnici, vypnout motor a zase pádit dál je opravdu o život...tohle se jim malinko nepovedlo klukům francouzkým...je hezké, že se auto šetří proti poškození, ale při jízdě do kopce vedle kamionu nic moc. :super Takže auto mi po pár dnech začalo znovu hlásit engine antipollution system... závada definitivně vyřešena. Byl špatný elektromagnetický ventil vedle rozbočovače podtlaků. Oprava stále 2500kč a po ujetí 500km vše funguje jak má. Byly změřené podtlaky, překontrolováno turbo a mohu vesele drandtit. [upravil dne 21.4.2009 HakTac] Citovat
jofo Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Ak vies ktora hadicka to bola tak daj popis. Mozno to niekomu v buducnosti pomoze. Dik. Citovat
Ota Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Jo pánové, chce se mi říct.... není nad benzínovou V6ku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.