Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před rokem jsem zůstal stát na dálnici díky FAPu. Problém vznikl tím, že se mi poškodilo turbo díky špatnému chladiči a nasátý olej skrze turbo ucpal FAP. Budíž, vyměnil jsem FAP, turbo, chladič, rozvody a spojku. Po roce pohodlného ježdění mi začala vyskakovat kontorlka diagnostiky motoru a nám známá hovadina na obrazovce antipollution system faulty či tak nějak. Zamrazilo mě v zádek, že se jedná zase o FAP - asi noční můra každého z nás. Po diagnostice se ukázalo, že je problém ve vysokém tlaku turba... co dokáže udělat jedna malá vypadlá hadička v prostorovém motoru...

Každopádně cesta z Brna do Prahy, kdy se auto hodí 4x do nouzového režimu...zastavování na krajnici, vypnout motor a zase pádit dál je opravdu o život...tohle se jim malinko nepovedlo klukům francouzkým...je hezké, že se auto šetří proti poškození, ale při jízdě do kopce vedle kamionu nic moc.

:super:super

Takže auto mi po pár dnech začalo znovu hlásit engine antipollution system... závada definitivně vyřešena. Byl špatný elektromagnetický ventil vedle rozbočovače podtlaků. Oprava stále 2500kč a po ujetí 500km vše funguje jak má. Byly změřené podtlaky, překontrolováno turbo a mohu vesele drandtit.

:papa

:papa

[upravil dne 21.4.2009 HakTac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...