jirka639 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Potřeboval bych poradit kde v Brně je nějaká větší prodejna notebooků a netbooků? shanim MSI U100 a MSI VR220X. bohuzel ho nema v nabidce ani datart, ani electroworld. okay taky nic. potreboval bych si je oba nazivo osahat pro kterej se rozhodnout. diky [upravil dne 30/3/09 jirka639] [upravil dne 30/3/09 jirka639] Citovat
čakom Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 ja kupoval MSI tady po radě z jedním členem zde na foru:D http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=MSI+VR220X&SearchType=1&SearchSubmit=1 http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=MSI+U100&SearchType=1&SearchSubmit=1 [upravil dne 30.3.2009 čakom] Citovat
jirka639 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 re: čakom dikas, zkusim tam zavolat nejlevneji jsem VR220 našel tady: http://cybex.cz/Notebooky-PC/Notebooky/NB-MSI-VR220X-004CZ-green-12-T3200-4GB-250GB-bez-OS/produkt=860175160/kategorie=17901/ U100 tady: http://www.alza.cz/msi-u100-wind-white-160gb-6cell-battery-d109848.htm davaji k tomu i DVB-T tuner na USB Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Myslim, ze v Cybexu ti ho moc osahat nedaji, vetsinou totam berou jak na jezdicim pasu, v alfe jsou hodne ochotni. Citovat
jirka639 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 ja vim ja jen psal kde jsem ho sehnal nejlevneji. na alfu jsem uplne zapomnel. bohuzel jsem se tam nedovolal, takze pockam do zitra co odpovi na email. Citovat
ChodeC Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Cybex, Softcom, Alfacomp - tam jsou ochotni i na prohlidku. Alzu rad nemam, takze tam nevim. V TSku je sance na prededeni skoro nulova. Vsak si Jirko kup pres net oba a jeden ve 14ti denni lhute vrat :-D Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: jirka639 ja vim ja jen psal kde jsem ho sehnal nejlevneji. na alfu jsem uplne zapomnel. bohuzel jsem se tam nedovolal, takze pockam do zitra co odpovi na email. Jirko,když takle každou chvilku někady jezdíš,zkus se taky stavit do Jihlavy,tady hned zkraje ,,jak se jede do Baumaxu,tam je prodejna spešl na elektro,tam maji notebooky,a výběr tam maji Citovat
jirka639 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Re: chodec no zrovna 30tis na \"vyhozeni\" nemam, navic ja to srdce nemam :-/ re: vendi.stejskal no problem to neni, do jihlavy jezdim kazdej patek na plavani s prckem, ale nevim jaky to je? myslis Okay? nebo je tam jeste Autocont. a pak v Kauflandu je Planeo. [upravil dne 30/3/09 jirka639] Citovat
kujon106 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Já mám s alfou jen dobré zkušenosti, tam ti určitě dobře poradí a nechají vyzkoušet Citovat
ChodeC Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: jirka639 Re: chodec no zrovna 30tis na \"vyhozeni\" nemam, navic ja to srdce nemam :-/ Ale presne k tomuto to slouzi. Nerikam koupit si na tydenni dovolenou navigaci a pak ji ve 14ti denni lhute vratit, ale proste koupit dva kramy a z jednoho si vybrat. S tema penezma to je uz jina, chce to holt rozvinout tvou teorii \"auto za dite\" ps: ted jsem se podival coze to vlastne chces a tu VR220X chces k cemu? 12\" s touto vybavou je spis pracovni ntb nez hracka do postele a za tyto penize imho koupis \"zvucnejsi\" znacku jak MSI. Ten Wind je vyprodej. Zjistil sis nastupce? A co takhle Lenovo S10? Stoji stejne jako MSI. Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: jirka639 Re: chodec no zrovna 30tis na \"vyhozeni\" nemam, navic ja to srdce nemam :-/ re: vendi.stejskal no problem to neni, do jihlavy jezdim kazdej patek na plavani s prckem, ale nevim jaky to je? myslis Okay? nebo je tam jeste Autocont. a pak v Kauflandu je Planeo. [upravil dne 30/3/09 jirka639] Já teď nevim jak se to jmenuje,sjedeš normálně z hlavní jako k hypernově(do prava) ale tam pojedeš rovně dolu,nebudeš zatáčet k hypernově,pojedeš rovně a je to po pravý ruce,je to vedle hypernovy http://img407.imageshack.us/my.php?image=beznzvuj.png Citovat
jirka639 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: jirka639 Re: chodec no zrovna 30tis na \"vyhozeni\" nemam, navic ja to srdce nemam :-/ Ale presne k tomuto to slouzi. Nerikam koupit si na tydenni dovolenou navigaci a pak ji ve 14ti denni lhute vratit, ale proste koupit dva kramy a z jednoho si vybrat. S tema penezma to je uz jina, chce to holt rozvinout tvou teorii \"auto za dite\" ps: ted jsem se podival coze to vlastne chces a tu VR220X chces k cemu? 12\" s touto vybavou je spis pracovni ntb nez hracka do postele a za tyto penize imho koupis \"zvucnejsi\" znacku jak MSI. Ten Wind je vyprodej. Zjistil sis nastupce? A co takhle Lenovo S10? Stoji stejne jako MSI. teorie dostala vaznou trhlinu, nelze cerpat na obe deti(tzn. potřeba početí potomka planovat -40tt(tehotenskych tydnu) před dnem vypršení rodičovské dovolené, jinak jak já ztratíš 80tis Kč...bééé. ale zpět k NB, manželka chce neco mensiho do kuchyne k TV, ze by behem reklam brouzdala na netu. co mam zjisteno tak Wind U100 ma nastupce Wind U120 a ten ma nastupce (od 1.409) wind U123. proc U100? davaji ted k tomu 2GB Ram, zacoz do U120 je pouze 1GB proc 12,1\" je větší, má DVD, 4GB, nemá OS. když jsu nekam opravit PC tak potřebuju PC kterým stáhnu data a zazálohu, pak naformátuju a odcházím. kvuli tomu potřebuju aspon 3USB (disk odkud zalohuju, flash disk a to třetí na USB hrníček:roker) Další věc tak zabezpečuju Wifi takže potřebuju testovat konektivitu, nastavit switch a pod. stát u Racku nebo na střeše s 16\" \"hovadem\" je neprakticky [upravil dne 30/3/09 jirka639] Citovat
ChodeC Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ja to chapu, sam mam 12,1\" notasek. Do postele, na klin ci \"na strechu na wifi\" je dobrej. Ja PC zalohuju teda pres externi boxy a USB, takze mi staci jen jedno usb Na to ze to chces pro zenu jsi ale popsal tve duvody pro maly ntb a ne jeji :-D Pritulka ma klasicky 15,4\" notas, protoze na tom mem se ji zda vse prtave. ps: u Winda (tipuju ze s XPcky) jsou ti 2GB ram stejne k nicemu. Nic tak narocneho na nem delat nebudes a na Visty je to celkove stejne slabe Jestli budes mit ted nekdy cestu do Brna, tak ti muzu pujcit na \"pohrani\" toho meho prcka (mysleno notebook) a muzete se podivat, jak vypada 1200*800 na 12\". Citovat
Fusion Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Já si jezdím věci ošahat do Electroworldu a podobných a pak kupuju na netu. Otázka jestli tam budou mít dostatečný množství toho co hledáš. Citovat
jirka639 Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 re: Fusion to jsem prave zkousel hledat ze v EW a Datartu to nemaj:-( Chodec: no ona prisla stim ze chce malej netbook aby mohla prohlizet to jejich tehotensky forum na nic vic to nepotrebuje. [upravil dne 31/3/09 jirka639] Citovat
ChodeC Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: jirka639 Chodec: no ona prisla stim ze chce malej netbook aby mohla prohlizet to jejich tehotensky forum na nic vic to nepotrebuje. Vzdyt je to opakovacka, co na tom chce probirat :D ma nabidka ale trva dal... Citovat
Demo Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 U me vede Alfacomp, mam ho 5 minut pesky z prace a vyuzivam ho skoro kazdy tyden. Jedina nevyhoda - nutnost mit hotovost. Moje poznatky - Alza takovy divny jednani, nerad davam penize do automatu.... TS - pres dva roky jsem tam nebyl, ale takovou partu arogatnich p*cusu jsem dlouho nepotkal. Navic ta megera na vydeji.... Jedine Alfacomp - sice mensi vyber, ale nedelaji potize pri reklamacich, docela dobra ochota a domluva... Citovat
NicolasB Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 U té hotovosti je to z důvodu toho že musíš platit za ten terminál, navíc pár metrů od nich je bankomat ČŠ, takže nemusíš nikde extra lítat a zhánět bankomat. Citovat
Demo Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 duvody proc tam neni terminal jsou mi jasny... Blby treba je, ze tam chodim pro firemni veci - kupuju je ze sveho (uctuji na konci mesice). Ja mam treba KB a pri vyuziti one CS (roh Chladkova x Minska) platim 35 Kc za vyber, ktery mi ovsem uz nikdo nezaplati... Citovat
jirka639 Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 Demo a tam prodavaj VUMLy? sranda:-) doufam ze tam zitra nedostanu pokutu, kdyz zastavim pred prodejnou, pry je tam zakaz stani? dneska se tam jedu podivat psali ze si ho muzu prijet odzkouset, takze frcim tam. Diky za pomoc [upravil dne 31/3/09 jirka639] [upravil dne 31/3/09 jirka639] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.