s1600 Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: wooody tay je kamos v brne na okruhy, myslim ze to je loni video jinak je to 106 sport 1.4 je to S16;) Citovat
pug Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 woody len ak uz z kontextu neni jasne tak S16 je 1,6. Zaujimalo by ma ako ma upravenu ECU a vyfuk co spominal v texte na youtube. hlavne ta uprava ECU, pisal som kvoli uprave ECU do jednej UK firmy ale zatial mi neodpisali-vela solidnych moznosti tu totiz neni (tzv chiptunerske firmy nepocitam v zivote by som im nedal auto do ruky, vacsinou o tom vedia hodne malo a pracuju sposobom pokus omyl) Citovat
pug Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 306gti6: uz som ti pisal do interky ale za jazdu mas u mna plus bodik. bola sice divoka ale paci sa mi bud ked niekto vie jazdit cistu stopu ale bo sa neboji tomu nalozit a stopu si casom tiez najde, ale ma sancu byt hodne rychly. Tazko sice teraz podla toho videa merat cas pokial by platilo ze je obraz vyraznejsie zrychleny. casy na kolo podl avidea by inak boli vyborne az sa mi verit nechce ale konfrontacia s R36 nasvedcuje ze potencial tam je velmi slusny, lepsie gumy a druha navsetava uz bude zas lepsia, len neviem ci by som sa nebal s tebou sa tlacit v zakrute ides do toho dost slusne po hlave kazdopadne o to viac sa tesim aj j ana prvy vyjazd n aokruh s pug-om, planujem v Maji (kveten) Citovat
AKCZ Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: 306gti6 AKCZ: nepochopil som:myslim akoze si myslis ze som to video zrychlil?? Tak jak to pisu.. bud to youtube spatne zkonvertoval nebo strizna ve ktere si to zpracovaval nebo fotak.. prijde mi to video lehce zrychlene uz podle toho pohybu typka co tam navadi auta na okruh ap. vcetne zvuku .. nebylo to myslene zle.. jen mam taky nejake onboard video a podle toho take usuzuji [upravil dne 23/4/09 AKCZ] Citovat
pug Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 otazka teraz ked sa zrychli obraz ci to zrychli aj pocitadlko casu? este som sa s takym velkym rozhodenim casu obrazu a zvuku nestretol je to snad aj 20s Citovat
AKCZ Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: pug otazka teraz ked sa zrychli obraz ci to zrychli aj pocitadlko casu? este som sa s takym velkym rozhodenim casu obrazu a zvuku nestretol je to snad aj 20s To ze je jinde zvuk jeste neznamena ze je to o tolik zrychlene video.. jen vim ze nekdy je dost problemova konverze mezi formaty a co se tyce pripadnyho zrychleni muze byt problem i samotneho fotaku.. to ze je pak jeste navic k tomu obraz a zvuk uplne jinde to zas muzou mit zanasledek nespravne kodeky.. jo a pocitadlo casu v prehravaci nema nic spolecnyho se samotnym videem takze pokud je zrychleny obraz pak je zkresleni bohuzel i casu.. coz by byla ale skoda.. [upravil dne 23/4/09 AKCZ] Citovat
antal Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 306gti6:A aké si tam mal pneu?myslím tým slicky alebo klasiku.A je to na pneu velmi poznat?Rád by som išiel tiež na okruh tak aby som vedel čo ma čaká. Citovat
wooody Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: pug woody len ak uz z kontextu neni jasne tak S16 je 1,6. Zaujimalo by ma ako ma upravenu ECU a vyfuk co spominal v texte na youtube. hlavne ta uprava ECU, pisal som kvoli uprave ECU do jednej UK firmy ale zatial mi neodpisali-vela solidnych moznosti tu totiz neni (tzv chiptunerske firmy nepocitam v zivote by som im nedal auto do ruky, vacsinou o tom vedia hodne malo a pracuju sposobom pokus omyl) von si koupil volne programovatelnou ridici jednotku jinak je to doopravdy 1.4 a je to clen merglos a vejfuk ma akorad koncovej tlumic + kratkou skrin [upravil dne 23/4/09 wooody] Citovat
Béďa Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 wooody: nechci ti kazit iluze ale je to opravdu S16ka, respektive kamarad Merglose s modrou S16nact.. Merglos mel zlutou 1.4ku a ted ma cernou S16ku.. Citovat
s1600 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Béďa wooody: nechci ti kazit iluze ale je to opravdu S16ka, respektive kamarad Merglose s modrou S16nact.. Merglos mel zlutou 1.4ku a ted ma cernou S16ku.. Ten kluk ma nick Skid,je to modra S16:super Citovat
pug Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Antal: na okruh uplne idealne mat slicky nie kopcovu najmaksiu zmes ale stredne tvrdu zmes, alebo poslicky, tzv legaslick: medzi dostupne a vyborne patria: Toyo R888, R1R, Hankook RS2. pozor nezamienat si Yokohama Parada so semislickom to je obycajna UHP (vysokovykonna) pneu. Yokohama ma semislick A048 ten je vyborny ale drahsi ako vyssie zmienene. Obycajne sebelepsie pneu su neni na okruhu moc dobre je to obrovsky rozdiel. kazdy kto s UHP alebo aj lacnejsich prezul na semislick alebo slick to potom hodnotil-ze to ide \"ako po kolajach\" Citovat
Béďa Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 pug: ty budes mit na kveten pripraveny slicky nebo jdes do R1R?? Citovat
306gti6 Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 AKCZ:To video bolo nahravane NOKIOU E66,ked to video vnej pustim tak zvuk je stale pozadu-kolega ma ten isty tel. tiez nieco natacal aj on mal zvuk pozadu takze je chyba v Tel. A to video na Youtube vobec nieje zrychlene take iste je aj v mojom Tel.Ten typek mi nijako nepripada zrychleny.... Citovat
306gti6 Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 anta:Jazdil som na zjetych 15kach co mi doma ostali v predu 195/50 z dezenom asi 1mm a vzadu 195/55 dezen asi 4mm ale na slickoch by to bolo o niecom inom:super Citovat
wooody Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 jj sry vsem omluvuju se....... je to opravdu skid jete tedko sem radsi volal Lubosovy (merglosovy)...... tak ja nevim jak sem prisel na to ze to je merglos......... jete jednou se omluvuju... Citovat
antal Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 No dík za typ na pneu,ale rad by som vedel že ako je to s klasickými pneu na okruhu.Myslím tým ich životnost,predsa len nebudem kupovat slicky na jednu jazdu ale zase nechcem íst domov len na hliníkoch bez pneu:D Citovat
306gti6 Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 anta: toho sa vobec nemusis bat ze dojazdis na hlinikoch ja som tiez myslel ze tak skoncim a po odjazdeni 8kol na okruhu gumy boli skoro take iste ako pred jazdou,nijaka velka zmena nanich nebola:super Citovat
pug Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 ak chces dostat z auta maximum tak sa to da riesit druhosu sadou diskov ktore das na auto predtym ked pojdes na okruh-idealne co najlahsie (origo su v 99% pripadov tazke kravy a ty tam mas este 17\") a na ne slicky (strednu zmes) alebo mozes ako dalsie pneu kupit tzv legaslick ktore mozes jazdit normalne v premavke s vybornych a dostupnych su to napr: Toyo R888, R1R, Hankook RS2. n akazdodenne pouzivanie su R888 trochu uz moc makke ale zas na okruhu su s uvedenej trojice najlepsie (najlepsi grip). so vsetkymi budes mat pocit ze ides ako sa hovori \"ako po kolajach\" kdezto na standardmnych sebelepsich UHP (vysokovykonnych pneu budes mat pocit ze si ako na vode a na lodi:-) Citovat
306gti6 Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Ja mam teraz tie Pireli P Zero Nero a myslim ze su dost dobre teraz ked uz je teplo tak vidim ako dobre drzia stopu,samozrejme mi to aj odskakuje ked idem do zakruty kde su hrbole a pod. ale myslim ze to je normalne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.