Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

akcz:1250 to snad ani neni mozne co tam mas zavazia, tak krpate auto a tak tazke. nemas stresne okno? lebo pre Gti6 je udavana pohotovostna hmotnost 1215kg vsade. 1155kg by mala mat Rally. POhotovostn ahmotnost je podla aktualnej normy hmotnost auta s naplnami (vcitane plnej nadrze) a povinnou vybavou, bez vodica. Podl astarsej alebo inej normy alebo nie pohotovostna je udavana aj s vodicom hmotnosti 75kg. Chystam sa uz davno na vahu, vraj staci zajst do kovosrotu a prebehnut im tam cez vahu:-) pripadne dat im tam 5Eur.

najblizssie su volne dni v Brne 21 a 22. Dubna:

auto 2009

Duben: 16., 21., 22. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin

Květen: 19.,28. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin

Červen: 23. - od 18,00 do 19,00 hodin

Červenec: 9., 30. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin

Srpen: 26., 27. - od 18,00 do 19,00 hodin

Září: 1., 10. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin

siel by som bud 21,22.4. alebo potom urcite 19.5.

Odesláno

pug:ja mam v TP pisanych 1165kg a aj som to vazil a ma to 1160kg bezo mna:D mam to preto take lahke lebo mam este stary model pred faceliftom a ten bol lahsi,lebo nove modely maly uz spevnovanu kasnu-narozdiel od mojej ,moja je slaba:roll ale zato lahsia:mrk

A to ako hovoris,na okruhoch som isiel na hranici maxima-ved som 3x vyletel:D

vtsko:Jazdia,nejazdia-ale nejazdia s GTI6:D:D:D

Odesláno

306GTi6 inak zaujimave ze vsade sa docitas len o jednej hmotnosti 306gti6-tiek a to pohotovostna ze je 1215kg ci je to Phase 1 alebo Phase 2 alebo 3. Pritom rozdiely vo vahe by tam mali byt kvoli vybave a vyztuham-aj ked sa mi rozdiel 60kg zda vela. Phase 1 nema bocne bagy, nema bocne vyztuhy dveri ine konstrukcne rozdiely ma nenapadaju (rozdiely tam su ale skor ze veci su ine a nie ze by tam neboli)

Odesláno

pug:no vidis je to tak ako som pisal....

Issbia:Sprinty som nesiel mam v hajzlu spojku a ked to vitocim tak presmikuje ale okruhy zvladla vpohode,inak za tych 25min som stihol 8kol ale este jedno by som stihol len som auto uz nechcel trapit-no viletel som 2x a raz som spravil Hodiny v zakrute:D:D ale nic vazne:papa

Odesláno

zajtra chceme ist pomerat sily s Nissanmi na Pezinsku babu, resp skor prvy krat osahat trat. lebo o necele 3 tyzdne ked tam mame pretekat a ja este ani neviem ako sa tam auto sprava a kde ma limity:o

Odesláno
Původně zaslal: vtsko

Původně zaslal: 306gti6

vtsko:Tak to teda musim ist,aspon uvidis co to je GTI6:D:D:D

a dopadne to ako na motokarach co???:D:roker

Len tam je ten rozdiel ze ty mas 60kg aj zbotama a ja mam 90kg a bez bot:D

Odesláno

... taková bílá Rellyna... ale parkovala nahore mezi vsemi temi auty. Na okruh se nedostala, nebyl cas a bylo uz pak docela plno. Ani na sprintech nebyla, tam se nechtelo. Jinak ten brnensky sraz byl celkem ok. Dival jsem se na pekny auta typu Impreza, Evo, GT-R... jinak moc tuningu nerozumim.

Hezky fotky.... :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...