Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 zdarec hoši nevali jse nekomu doma takovej ventil myslim ze je to ventil je to u brzdovi kapaliny na takovím kulatyn hajzlu nevim jak jse to jmenuje nutne to potřebuju nechtict jsem to dneska urval !!:Dvite co myslim???hodil bych jsem fotku ale nevim jak jse to sem vklada!!! Citovat
Lentilka Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 pod posledním příspěvkem jsou tři šedá políčka - nový dotaz - nová anketa - odpovědět... klikni na odpovědět a pak tam dole je okýnko na vložení obrázku... si najdeš kde je označíš ho a pak dáš jen odpovědět nebo co tam je... jinak to máš dobře popsané co ti chybí... tak po vidlácku:D:D:D Citovat
Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 jj po vidlacku jionak to neumim! Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 zpětný ventil na posilovači brzd ??? vede k němu hadice ??? Citovat
Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 je to nejakej ventil to vim ale jakej to nepovim az jsem vložím fotku tak uvidíte ale nutne to potřebuju! Citovat
Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 tady je ta fotka nemate to nekdo doma???kdyžtak jaka cena? Citovat
Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 koukam že ta fotka je nejaka velka!!!:D:D:Djinak jsem to zprovoznil jen tak provizorne proto tam mam takovou gumu navlečenou a ztahlou paskou vim ze je to nebezpečny ale musel jsem odjed do prace!!:D [upravil dne 27/3/09 Peta-k] Citovat
Peta-k Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 a hnedka na poprvi jsi to trefil a to bylo to jak od vidlaka vysvetleny!!:Da nemaš to nahodou doma jeden navic?kolik to muže tak stat snad ne moc?? Citovat
Peta-k Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 nemate to nekdo doma?????nutne potřebuju vymenit!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.