Kezze Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 na voľnobeh mi šuští prevodovka, ak zošliapnem spojku tak to prestane. Tak nebiem či je už chytená prevodovka, alebo niečo iné. Komplet spojka menená asi pred 20 000 km. Citovat
Brian Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 myslis vypinaci lozisko? ale to by sustilo pri seslapnuti pedalu ne? Citovat
Zila Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Brian myslis vypinaci lozisko? ale to by sustilo pri seslapnuti pedalu ne? no ked ho zatažiš tak prestane a to je ked slapneš na pedal ved to popisuje hore Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 S tým ložiskom je to možné, no pravdepodobnejšie sa mi zdá samotná prevodovka. Zistíš to tak keď zaťažíš ložisko ale iba toľko aby nevyplo spojku. Pomaly stláčaj spojku a kedy to šušťanie prestane. Citovat
Zila Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: pastorek S tým ložiskom je to možné, no pravdepodobnejšie sa mi zdá samotná prevodovka. Zistíš to tak keď zaťažíš ložisko ale iba toľko aby nevyplo spojku. Pomaly stláčaj spojku a kedy to šušťanie prestane. :super:super Citovat
Brian Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 to sem mel taky spatny zacalo sustet a tyden kdy sem to mel vymenit se kouslo nebo neco a projelo me zkrz vypinaci packy pedal spadl na zem a uz se nevratil tak oprava 8 tis! Citovat
jogi15 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 a to akoze ta spojka stala 8tis....ci co...co to tam treba vsetko vymenit??? Citovat
pastorek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Pri oprave sa mení takzvaná spojková sada. Obsahuje lamelu, prítlačný tanier a výtlačné ložisko. Na tvoje auto by to malo byť menej. Sada asi 4200 + práca. Orientačné ceny: http://www.faro.sk/catalog/spojky/peugeot.php#peugeot-405 [upravil dne 30/3/09 pastorek] Citovat
Grave Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Někdo má zlozvyk si vozit nohu na spojce a stát na ní prakticky pořád na kterýchkoliv křižovatkách nebo při jakémkoliv čekání...zkrátka \"neznát\" polohu neutrál a ještě si vozit (zapomínat) nohu položenou na spojce... Kombinace těchto dvou zlozvyků může oddělat spojku prakticky za chvíli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.