Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na voľnobeh mi šuští prevodovka, ak zošliapnem spojku tak to prestane. Tak nebiem či je už chytená prevodovka, alebo niečo iné. Komplet spojka menená asi pred 20 000 km.

Odesláno
Původně zaslal: Brian

myslis vypinaci lozisko? ale to by sustilo pri seslapnuti pedalu ne?

no ked ho zatažiš tak prestane a to je ked slapneš na pedal

ved to popisuje hore

Odesláno

S tým ložiskom je to možné, no pravdepodobnejšie sa mi zdá samotná prevodovka. Zistíš to tak keď zaťažíš ložisko ale iba toľko aby nevyplo spojku. Pomaly stláčaj spojku a kedy to šušťanie prestane.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

S tým ložiskom je to možné, no pravdepodobnejšie sa mi zdá samotná prevodovka. Zistíš to tak keď zaťažíš ložisko ale iba toľko aby nevyplo spojku. Pomaly stláčaj spojku a kedy to šušťanie prestane.

:super:super:super

Odesláno

to sem mel taky spatny zacalo sustet a tyden kdy sem to mel vymenit se kouslo nebo neco a projelo me zkrz vypinaci packy pedal spadl na zem a uz se nevratil tak oprava 8 tis!

Odesláno

Někdo má zlozvyk si vozit nohu na spojce a stát na ní prakticky pořád na kterýchkoliv křižovatkách nebo při jakémkoliv čekání...zkrátka \"neznát\" polohu neutrál a ještě si vozit (zapomínat) nohu položenou na spojce...

Kombinace těchto dvou zlozvyků může oddělat spojku prakticky za chvíli...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...