Bohumil Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 To Destiny : myslím si, že by se magorů našlo dost. Ale jseš makáč. Navigaci od ženských protějšků nebrat. To řekne, tady pojedeme doprava a jen dám blinkr doprava, tak začne ječet \"kam to jedeš\". Mě stačí hudba ta co tam je. Já jsem ještě ten co při jízdě musí alespoň trochu slyšet motor a vůbec celkově poslouchat, jestli někde něco neklepe, nevrže, ... Ono se pak může stát, že není slyčet třeba houkačka od sanitky, nebo od jiných a to je pak bláto na dvorku. Citovat
destiny Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 jj, s tou sanitkou je to pravda a to nemám ještě zesilovač a už teď jí neslyším. Proč třeba neudělají do radií neco na příjem specielního vysílače, který by měla azta s houkačkou a když budeš v jejich dosahu, tak Ti to ztiší rádio. Něco jako je RDS ale hodilo by to rádio do stavu MUTE. Myslím, že by to bylo docela dost užitečný. Citovat
lamancha Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Na radio to funguje, da se prerusit vysilani, ale na CD ? Nehlede k tomu, ze by se ozvali majitele, ono by asi nebylo technicky nemozne ovladat - snizovat vykon motoru na dalku - predstav si - vjedes do obce a vysilac ti snizi rychlost, a co teprve na dalnici , klesla by umrtnost, ale dovedes si predstavit ten krik o omezovani osobni svobody atd, nemluve o autarske lobby. Citovat
destiny Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 No, nevim co je na tom proavdy, ale prej maj sanitky a policajti něco podobného na semafory na velkých křižovatkách, že si před průjezdem zapínají zelenou a ostatní zastaví. Citovat
lamancha Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Jo, to je pravda, ale taky sis jiste vsiml v tisku jak na to nekteri ridici serou - Bulawa, mrtvy ridic sanitky v Ostrave pred rokem-mladej kluk pred svatbou, hnus Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Sezeň si někde nějaký podobný snímač na zvuk houkačky jako je u semaforů a ostatní by už snad neměl být velký problém. Snímač by musel být někde venku (v nárazníku,...), nastavený na určitou vlnovou délku, nebo frekvenci aby to nebralo rachot z radia. (To jsou jen teoretický úvahy - bez záruky). Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Byl to jen nápad. V rámci bezpečnosti jsou schopni lidi vymyslet spoustu kravin a tahle funkce v rádiu by nebyla k zahození. Stačilo by jen, aby šla vypnout. Pak by nikdo nedžkoval, že je to omezování a zapnul by si to jen ten, co by chtěl jezdit bezpečněji. Ikdž tady v Praze se zapnutou touhle funkcí by si člověk moc souvislého poslechu neužil. Houká to tu skoro pořád! Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Takže když uslyšíš houkačku vypni si, nebo ztlum radio \"ajeto\". To vyjde nejlevněji. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 No jo, ale to je právě ten problém, že jí neslyším!!! Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Až budeš mít hasičskou tatru metr od svých dveří, určitě jí uslyšíš. Citovat
Bohumil Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Já si občas, když hrají něco pěkného, taky pustím radio víc nahlas, ale pak to zase ztlumím. Takoví ti (......), co je nejdřív slyšet i přes vykuchaný výfuk \"DUC, DUC\" a za pět minut se něco mihne okolo patří jinam, než na silnici. Citovat
lamancha Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Ty snad nemas rad hudbu / ale jinak souhlasim - kdyz mas tu stovku/, ale mhl by sis poustet naplno pisnicku od Sveraka x Uhlire .... Kdyz si Bohumil, svoje nohy myl, tak myslel na Elisku, co bydli na Frantisku .... atd Citovat
Bohumil Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Mám rád hudbu, ale to neznamená, že to musí slyšet celá ulice kudy jedu. To lamancha : co jsi myslel tou stovkou? Citovat
lamancha Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 to bohumil : stovkou jsem myslel pocet prispevku - coz uz neni pravda, a tim uryvkem pisnicky - to jsem si fakt nevymyslel - jsem se te rozhodne nechtel nejak dotknout - Citovat
lamancha Odesláno 12. červen 2004 Odesláno 12. červen 2004 Fajn. Jinak k te hudbe, ja si teda myslim, ze si ji poustim pomerne dost nahlas, nicmene nekdy i pres ni slysim hudbu co si pousteji moje ditka do usi, takze asi bych si mel nejaky vykonejsi system poridit. Jinak si myslim, ze ten system automatickeho zesileni radia/cd pri zvysovani rychlosti spis nefunguje nez funguje, a pak je tam jeste neco Loud off/on a nejak mi neni jasny jestli to nastavuje automaticky basy a vysky ci co... Citovat
Bohumil Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 System automatickeho zesileni radia/cd pri zvysovani rychlosti jestli funguje ani nevím, jeste jsem asi nejel tak rychle. Loud off/on je buď zapnutý(on), nebo vypnutý(off), žadné basy a výšky (či co...)automaticky nenastavuje. Jenom zvýrazňuje \"barevnost\" hudby. Citovat
lamancha Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Aha barevnejsi hudba, jako ze zacnou do rytmu blikat smerovky, halogeny nebo jen vnitrni osvetleni ? No jo, ja tak citlivy sluch nemam, takze tuhlevymozenost si moc nevychutnam, ale destiny s tema decibelama navic urcite jo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.