Guest froufrou Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Zdravim vsechny, prave jsem zjistil, ze existuje tento Peugeot klub a tak se rad pridam. Zatim, az na drobnosti, jsem spokojenym majitelem P307. To Destiny: Mam tytez problemy s vibrujicimi dvermi pri hlasitejsi hudbe, ktere jste zminoval. Rad bych take investoval do novych repraku a vyresil zrovna taky tyto rezonance a tak si rad necham poradit, zejmena jak to nejlepe utesnit. DEKUJIIII! Z tohoto duvodu jsem taky zjistoval jake parametry ma me radio (mam zakl. model s kazetou) a v servisu mi rekli ze nevi... Vi nekdo tady a odpovi?? Jinak preju vsem jen spokojenost s nasimi P307!!! Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Ahoj froufrou! Vítej v clubu! Co takhle nějaké foto Tvého krasavce? Bylo by? Destiny PS: asi mi klidně tykej, jsme tady jedna velká rodina Citovat
lamancha Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Hipijou, a pak ze nerostou, jo Destiny poradi, ale nakup si plastove cudliky:D:D:D Mne to teda taky rezonuje, ale to uz to musim mit tak nahlas, ze mi rezonuje i usni bubinek, nemeli by to opravit v zaruce ? Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 No, jasně, čudlíky jsou třeba! Já teď řeším, jak nejlépe roztahat po autě USB! Abych si mohl připojit do kufru notesa a dopředu dát externí LCD panel a loketní opěrky trackball + GPS antenu na střechu kvuli navigaci a malou klávesnici do schránky u spolujezdce (ta by šla vyřešit i přes bluetooth a ten trackball tak) No, uvidíme co vymyslím. [Editován dne 3/6/04 destiny] Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 ...ty máš ušní bubínek ještě v záruce??? Citovat
lamancha Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 2 Destiny; och bohuzel doba zaruky na usi uz davno propadla, s tim predchazejicim prispevkem to si delas prcu na vyssi urovni, rekni ze jo. Jinak bych to spis videl na PALMa /PocketPC/ v kombinaci s GPS. Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 tak teď jsem utratil 77litru za notes, tak ho chci mít možnost zapojit v autě, když už ho budu stejně tahat s sebou. Jinak to myslím celkem vážně. Tys neviděl první pokus zprovoznění navigace? jsem s tím zkoušel jezdit po Praze a super. Bohužel ty fotky moc nevyšly, páč jsem u toho řídil a chcalo. Neměl jsem vodotěsnou antenu, tak jsem jí nemohl dán na střechu a v autě to ztrácelo signál. Tady na té fotce je to hodně vidět, ja je ta čára klikatá. Jinak to funguje s infomapou uplně super. Citovat
Bohumil Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Froufrou vítej v klubu 307čkářů. Jo čudlíky jsou třeba, protože při demontáži dveřní výplně určitě nějaký prdne. To Destiny : nechceš si náhodou založit nějakou firmu na dodatečnou montáž těch serepetiček, co jsi avizoval ? Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 2 Bohumil: Myslíš, že by se našlo tolik magorů, jako jsem já, kteří by to do auta chtěli, abych se tím uživil? Mám pocit, že ne. Citovat
lamancha Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 2 Destiny : Vypada to slusne, ale kolik toho musis balit a rozpojovat pri kazdem parkovani, aby ti to necornul nejaky odpovedny socialne smyslejici jedinec ? Proto mi prave pripadala forma PalmxPoc.PC jednodussi na manipulaci a pokud - jak psal B.- i schudnejsi financne- / bez40-70l.za notase/ pokud by jsi to chtel prodavat - v Praze by se ujmout mohlo. Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Jak říkám, mám svého notesa, kterého nosím stejně s sebou a chtěl bych si na něj udělat v kufru držák a vytahnout k němu pouze napajení a výstup na display, který budu mít na palubce display bude taky odpojitelný kvuli zlodějům) Notes má bluetooth a stačil by tedy ukrytý trackball s bluetooth v loketnié opěrce. Pak by stačilo vždy jen zapojit notes do kufru (dva konektory) a připojit externí display na palubku a měl bych kompletní kontrolu nad notesem vkufru. .....DVD filmy, hafo MP3, navigace a jiné kravinky Citovat
Guest froufrou Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Zdravim vsechny! Dekuji za uvitani a za zminene rady. Foto meho vozu (jeste pred salonem) by se tu nekde melo potulovat, ale necekejte zazraky, s tuningem teprve hodlam zacit. Jinak Mistral 5P 1.6 16V a vse je az na drobnosti v pohode. Jak jsem uz drive uvedl, ocenim jakoukoliv radu jak na muziku v 307. Nejsem ale zadny velky audiofil, staci mi levnejsi a civilnejsi reseni. Radio (orig s kazetou) si hodlam nechat (-nezna nekdo techn. data??), repro mam zatim vybrane 4x od Pineer za cca 5000. Tubu budu asi resit az pozdeji. Co ale potrebuju nejdriv resit je utlumeni rezonanci ve dverich. Ocenim navod jak na to, tipy a zkusenosti. Zkousel jsem o cem je material „Tappaja“, nevim ale kde ziskat vice informaci, ceny, kde koupit, atd. Znate nekoho na zlinsku, kdo by celou instalaci pro me mohl udelat, nebo spise preferujete samodomo?? To Destiny: Tomu teprv rikam navigace. Predpokladam,ze mas podobne spatnou zkusenost s navigaci od protejsku (zenskeho)… Taky si to budu muset poridit… Diky z pomoc a preju krasny wikend! Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Neboj, nekupoval jsem notes za 70 litrů pro to, abych ho namontoval do Peginy To by byla zatraceně drahá sranda!!! Citovat
Guest froufrou Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Chci publikovat to foto, ale nejak se to s mnou nebavi. A propos, predpokladam ze mi repro zn Pioneer bude rychle vymluveno... Je neco lepsiho v dane kategorii?? Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Takže v podstatě budu více či méně citovat kolegu Mílu On je totiž člověk, od kterého jsem získal zkušenosti (a stále získávam ) Zde je odkaz na stránky Tappaja: klikni zde Jsou tam kontaky a popis instalace a vytlumení dveří. Dále pak doporučuji po rozebrání a odstranění \"tapecírungu\" znovu slepit veškeré spoje. \"tapecirung je z vyroby slepen asi ze dvou nebo tří částí. (ne pravě precizně) Pro utěsnení techto lepených spojů doporučuji použít tavnou pistoli a silikon. Veškeré tyto spoje pořádně slepit!!! Druhý krok je samotný \"tappajomat! jak se tomu přezdívá. Jedná se o materiál, který je z jedné strany opatřen lepivou vrstvou a cele se to tak trochu podobá měkému linoleu. Tento materál nasříhej na desky a polep s tím vnitřní stranu zasilokovaného \"tapecírungu\" Mělo by to pak vypadat nějak takto: Teď je na řadě vnitřek dveří. Ten je polepený takovým bílým mirelonem. Je potřeba koupit nějakou vhodnou lepenku a tento bílý materiál oatrně ostranit. Slouží k tomu, aby zadržoval vlhko. Msíš s tím odstraňováním opatrně. Povedlo se mi to natrhnout. Až to odlepíš,ne uplně všude! Jen abys mohl k dírám a dostal se na vnitřní stranu plechu, kam nalepíš taky \"Tappajomat\", aby nerezonoval. Ja jsem do té bíle plachty ještě udělal díru hned za reprákem, aby šel zvuk do dvěří dovniř. Pak už to jen uvedeš do původního stavu. Vejškové repro jsem vytáhl a navrtal do krytu u zpětných bočních zrcátek: Zadní veškáče zatím namontované nemám. Chci je dát za zadní sedačky a teď by to bylo ještě moc práce. Musel bych tahat kabely k výhybkám u repráků v zadních dveřích. Až bude zesilovač vzadu v kufru, pak bude stačit spustit kabliky jen skrze platu dolu do kufru. Tolik asi vše. Jinak vejškáče by neměly hrát z palubky odrazem o přední okno ale rovnou do prostoru a signal se potkavat někde nad ruční brzdou v úrovni uší! (to nemam ze sebe, ale to je všeobecně známo) Hodně štěstí při instalaci muziky! Destiny Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Jo a málem bych zapomněl!!! Hlavně si nakup zásobu ČUDLÍKŮ!!!! :D drží totiž po obvodu tapecírung a nejdou sundat aniž bys je nerozlámal! [Editován dne 4/6/04 destiny] Citovat
lamancha Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Pane jo, jestli vedes firmu jako se venujes auticku a dotazum, tak to musis byt za vodou, perfektni, fakt Citovat
destiny Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Jak jsem říkal, většinu know-how mi předal Míla Tůma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.