jarco623 Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 uz ma napada ze su vadne budiky,lebo dnes som odpojil dysplej na armaturke a na to som napjil budiky pripojil som iba kable 9004,9005,xe01j,a kostru a som sa isiel prejst a robi to to iste,som myslel ze pojdu tie budiky,lebo dysplej mi funguje bez problemov.ale budiky zase nie. dysplej mam taky maly cisto dysplej ma na vysku cca 5cm asi.uz som mal aj tak ze som odpojil radio,ovladaci panel topenia,aj dysplej a tak som skusal km na budikoch a nic robilo to tak isto.mozu byt vadne budiky,alebo robia somariny koly tomu ze ukazuju mph,lebo ono ked zo zaciatku pocita km tak hore mi ukaze na konci cislo 143 a skoci na 144 a spodne km mi uz preskoci na dalsie cislo ako keby som uz presiel km.42001 dufam ze som to nenapisal ako talian. hore mi pripocita 1m a dole skoci ako keby som presiel 1km a potom vsetko ide na 00000 Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Tak v tom případě jiné budíky....to bude asi ten zakopaný pes :-) Citovat
jarco623 Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tak v tom případě jiné budíky....to bude asi ten zakopaný pes :-) tesim ma ze mozno som prisiel na chybu,ale ani ma to netesi,tym padom som vyhodil zbytocne peniaze za budiky ked su zle.ale nevadi ak je v tom chyba tak to je ten lepsi pripad.inak co si dlhsie vsimam tak niekedy ked vyhodim zmerovku do lava alebo do prava,tak blika ale v kabine nepocujem blikat smerovku,je to ticho.len blika.takze moj terajssi ciel je zohnat dalsie budiky!!zatim potom napisem ked zozeniem ako som dopadol.zatim diki Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Taky mi občas nešli slyšet...ani nevím čí ¨m to bylo, ale myslím, že jsem propájel vzadu na tištáku ten beeper - byl tam studeňák :-) Citovat
jarco623 Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 tak dnes som trosku do toho babral,mal som studeny spoj na beeperu to je opravene,ale km nie.inak najopil som kable xe01j,kostru a na pojil som ina jeden 9004 a skusal som tak km aj rychlost normalne pocitalo,potom som napojil iba 9005 a 9004 som odpojil a tak tiez to normalne islo,ale ked som prehodil 9004 za 9005 a napojil obe kable,tak budiky pipali blikali aj ked som nemal zapnute zapalovanie.zatim iba tolko com som zistil a na budikoch ziadny iny sutedeny spoj som nenasiel.hmm Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 A když jsi je napojil normálně 9005 na 9005 a 9004 na 04ku, tak to nejde? Citovat
jarco623 Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 vtedy to ide, ale ide to tak isto ako keby som nechal zapojeny iba jeden napr.9005. vcera mi az 2krat nabehli normalne km a pocitalo,ale hned ked vypnem zapalovanie tak je to v ...... dufam ze je to fakt budikmi ale neviem nikoho zohnat co ma na predaj,alebo na pozicanie budiky!lebo ked na palubnom dyspleji to normalne pocita a pameta si km a na tie kable napojim budiky a robi to to iste tak si myslim ze mozu byt chytene budiky.bodaj by boli inak mynule si sa pytal aky mam dysplej na armaturke je to typ B.ale vies co je zaujimave?? vies si tam nastavit nastavit servisny interval viem dat 12000 a 20000km a ked toto nastavim tak toto si pamata co tam necham ulozene.porazi ma ked zisitim ze su to budiky,tolko casu pri tom stravit,citanie schem atd.skusim pozriet nejake inzeraty.zatim ahoj Citovat
jarco623 Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 Georginho_cz406 len pre info teraz mi nuluje iba spodne celkove km a km dennych normalne pocita,ziadne nuly,ale ked znova nastartujem tak to vsetko ide od zaciatku,spodok vynuluje a vrchne km pocita.pisem to len tak aby si mal dalsie info.ale viem ze sa to ovela krajsie pozera ked tam niesu 000000 Citovat
jarco623 Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 prikladam videa aby ste maly predstavu sko sa to sprava.su tu 3videa,snazil som sa urobit tak aby bolo vidno nevedel som to tu dat tak som to hodil na net.prosim pozri te si to. dakujem http://uloz.to/2243498/1.avi http://uloz.to/2243499/2.avi http://uloz.to/2243500/3.avi [upravil dne 6.8.2009 jarco623] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Tak jsem koukal na ta videa a je to hustý... Nevím proč by měl drát 9005 a 9004 co společnýho s nulováním tacho. Opravdu bych šel cestou zkoušky jiného tacho (budíků). Bohužel je nutné počítat s tím, že se ti načtou jiné km do BSI a pokud budou mít budíky najeto vít, tak tam i zůstane ten vyšší kilometrový projezd. Předpokládám, že 3tí video je to poslední jak ti zůstávají již vrchní km ale zase nejdou ty spodní, celkové. Jakou změnu jsi udělal mezi jednotlivými videi? Dokážeš se změnou zapojení dostat zpátky na verzi videa 1? Citovat
jarco623 Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 ziadnu zmenu som nic nerobil,1 video bolo zapnutie budiko nastartovanie a prvy pohyb,zacalo pocitat km ale si pozri lepsie ono ked spodne km skocia na z 3 na 4 na konci a hore nejde vobec ku 0.dalsie videa tak boly vypnutie motora a znova nastartovanie tam nabehli uz km 423240km hned na to 700000km a potom km 000001ako nromalne pocitalo a potom dalsie video je ako som sa pohol a vsetko zacalo od nova tych 42000km a potom 00000.ziadne kable som nie neprepajal.ale zaujimave je km na pal.dyspleji si pameta a vsetko pocita.a toto mi robi stale,a tie km z inych budikov by mi bolo jedno ake tam budu,len nech to pocita ako ma!!! si pozri druhe video ako som vypol motor a znova zaol zapalovanie ake km tam naskocili uz nie ako v 1 videu 12000km ale tie vysoke cisla!!osalim sa!!a najhorsie neviem skade zohnat druhe budiky!!na inzeratoch nic som nenasiel!! Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Mrknu na ty své staré, byli ok akorát měli najeto 450000 km Jsou z vrakáče a odzkoušeny. Nevím však jestli je dokážu celé dát dohromady. Při nejhorším bych ti poslal jen elektroniku (plošňák), který pro zkoušku plně stačil. Mrknu na to dnes večer. Mám ho v garáži v nějaké krabici, ale nevím v jaké Citovat
jarco623 Odesláno 7. srpen 2009 Autor Odesláno 7. srpen 2009 km mi vobec nevadia skus pozriet,by to bolo super!!aj ked bude iba plosak to vobec nevadi,ja mam ostatne ok tak by som poskladal z2 ks 1ks a ked su odskusane tak nieje problem,a ked to nepojde tak budeme aspon mudrejsi.vecer daj vediet ako si dopadol.a potom sa dohodneme a mi to nejako posles.zatim.diki Citovat
jarco623 Odesláno 24. srpen 2009 Autor Odesláno 24. srpen 2009 tak uz bude klud od tejto temy zavada odstranena vdaka Georginho_cz406 zaco mu velmi pekne dakujem.obe budiky co som mal boly vadne.my poslal Georginho_cz406 budiky a krasne funguju.takze cely problem bol v budikoch.konecne po roku je to odstranene.dakujem vsetkym co sa mi snazily pomoct!! Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Ještě si sežeň pořádné budíky, protože tyto co jsem ti poslal špatně ukazují množství paliva, myslím. A nebo si dej kanystřík do kufru a odzkoušej, přinejhorším někde doleješ benál :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.