Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Partner 1,9D, r.v.1998 - pískání řemene alternátoru + serva.

Když jsem na něj stříkl jar s vodou, tak na \"chvíli\" přestal. Teď můj dotaz: je napínací kladka samonapínací? Případně dá se napnout \"altíkem\"? Pokud ne, tak určitě výměna, tzn. sundat kolo, podběh a pak teprve kladku?

Děkuji za radu.

Guest servisman
Odesláno

neznám VIN kde se dá zjistit jaká tam je.

Jinak moje zkušenost na mém voze,taky pískalo jednak to byla i řemenice,která je vyměněná ale píská to za zimy opět.Takže jsem sundal řemen GATES a dal starý ojetý DAYCO a zatím nepíská. A to byl řemen starý něco přes 2 roky /najeto 20000km/což není moc.Z diskusí kde jsem četl na jiných forech jsem se dočetl že GATES jim nepíská ale píská DAYCO tak nyní si můžu vybrat.

Takže mrkni na řemen pokud je starý vyměnil bych .Já budu taky měnit,ale nevím jaký koupit :nevim

Guest servisman
Odesláno

tak koukám že tam je kladka,která se musí přitáhnout šroubem teda není automatické šponování

Guest servisman
Odesláno

tak to máš dobrý :) mne se ozval i ten starej s pískotem :grr ,a tak až bude teplo musím kouknout na další ,asi se podívám i na altík či kladky zda ložiska ,ale pokud jsem s nimi točil tak hladce klouzali

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...