Přejít na obsah

Jiří Kolařík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Jiří Kolařík's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. to: minimaxa Díky za tip - stojí to za zamyšlení.
  2. ...tak já zas nevím..... Na tohle bychom to v rodině nějak dohromady dali, nové by muselo být na leasing...... Manželce je to jedno, jen chce el. okna, centrál. Ta 107 se jí líbí - je to taková kabelka. Řidičák má 5 let - nejezdila, až teď s mým služebním Partnerem asi 1/2 hod. Takže to budu muset ještě nějak přehodnotit.
  3. to: jakub106GTI : ano je to on. Jinak děkuji všem za názory. Pomohlo mi to v tom, že do toho nejdu, nějak nemám důvěru.....
  4. Chtěl bych si pořídit jetou \"107\" a narazil jsem na nabídku: Pegeot 107 1.0i 16V Coolin. Na ofic. stránkách Peugeotu jsem ji nenašel. Jen z označení si myslím, že se asi jedná o nějakou sportovnější verzi - 16-ventil, snad stříkačka. Nemá s ní někdo jakoukoliv zkušenost, případně, zda by byla vhodná i pro ženu, která \"nic ostřejšího\" nepotřebuje. Původně jsem chtěl klasickou 107 - Trendy, ale tato mě zaujala cenou (148.888,-) a rokem výroby 2007 (snad). Děkuji za jakýkoliv postřeh.
  5. Takže včera našponováno (byl volný) a už nepíská. Zatím najeto od včerejška asi 150 km a min. 10 startů. Jinak - je tam řemen Gates. Jak dlouho tam je nevím, já auto koupil před rokem.
  6. Honzo, jsi hvězda, ten šroubek je zezpodu vidět, takže musím najet někde na rampu a zkusím ten řemen našponovat, zdá se volný. Uvidím, jestli to pomůže.
  7. VIN: VF35FDJYE60023585 Peugeot 5FDJYE M49
  8. Partner 1,9D, r.v.1998 - pískání řemene alternátoru + serva. Když jsem na něj stříkl jar s vodou, tak na \"chvíli\" přestal. Teď můj dotaz: je napínací kladka samonapínací? Případně dá se napnout \"altíkem\"? Pokud ne, tak určitě výměna, tzn. sundat kolo, podběh a pak teprve kladku? Děkuji za radu.
  9. Jiří Kolařík

    Partner elektro

    to: Pastorek Přesně tak, auto jsem koupil asi před 1/2 rokem. Je to určitě zapojeno na \"30\". U spínače jsem volný kábel nenašel, takže asi nezbyde, než vzít z \"jiné\" \"15/54\" ?
  10. Mám na Partnerovi 1,9D, r.v.1997 špatně zapojenou \"couvačku\". Při zařazené zpátečce svítí i když vypnu klíček. Ví někdo, kde začít hledat?
  11. Jiří Kolařík

    nováček

    to: Somira Nemůžeš mi taky stáhnout na Partnera 1,9D, r.v. 1998? Mi se to nepodařilo, spíš to neumím. Děkuji
  12. Tak se k vám přidám: mám cca 14 dnů Partnera 1,9D starší, najeto 190.000km. Zatím jen srovnávám s Felicia Pick-up. Proti ní je výrazně tišší, pohodlnější, jízda příjemnější. Spotřebu zatím nevím, natankoval jsem do plné a ještě to nevyjezdil. Zatím vychytávám mouchy po předch. majiteli. Jako např.: zpátečka svítí (při zařazení) pořád, i když se vytáhne klíček ze spínačky (asi je tam stálý proud), zámkem zadních křídl. dveří nelze otočit (i když promazáno), proč mi hned došla nafta, i když ručička těsně před červeným polem, apod. Nedá se někde stáhnout katalog náhr. dílů (ne manuál k obsluze) + elektroschema?
×
×
  • Vytvořit...