Tomi Odesláno 4. červen 2004 Autor Odesláno 4. červen 2004 ahojky panové... dnes k mé velké radosti příjmám jeden tel za druhým a to samé platí i s SMS ohledně blinkru a lištiček,... váš zajem mě natolik potěšil že hned dneska to proberu s cápkem který mě to shaní a co nejdříve vám zde, na konferenci ...nebo telefonu dám vědět, jak jsme na tom, abychom ty věci nejak dostali k vám domu :-))) Ještě jednou dík PS: dnes jsem koupil Hl. kola od alesia ...monza.... takže sem si splnil svůj sen (také díky komisarovi...doufám že bačkory slouží) takže hned jak obuji dam foto na stranky... Citovat
Sepp Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Jo, jo - blikry vypadaji fakt good - a pokud je cena vazne tak nizka pak to musi byt bomba - rad bych to videl i na vlastni oci - nebo zkus udelat detail zrdcatka pls Citovat
Tomi Odesláno 4. červen 2004 Autor Odesláno 4. červen 2004 tak jsem dnes bohužel nemohl dohnat týpka přes ty lišty a blinkry,.. tzn že budete ještě muset vydržet..... Zítra ti seppe vložím na mé stránky Detail blinkru.. OK?? Citovat
Tomi Odesláno 5. červen 2004 Autor Odesláno 5. červen 2004 za par minutek najdete na me strance nove foto,... detail blinkru a lištičky... jdu to vyfotit:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.