Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je teda hrozny prkno :D sorry Seppe ale tohle bych teda na 406 nedal, vypada to hrozne. 406 podle myho chce jen decentni ladne kridelko a ne takovyhle leseni :o:D

me se docela libi ty co delaji ve firme mkkosa.cz

[Editován dne 3/6/04 Ferry]

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Ma docela zajimavy tvar - snad jen par centrimetru pridat na vysku - docela by se mi siklo, abych ho pri couvani videl :)

chces ho mit misto zamerovace :D :D ?

Odesláno

jo, jo - presne tak :D

Ty priplacle se mi vubec nelibi - k cemu neco takoveho???

Tenhle je 605-kovy, ale ma zajimavy tvar a nemyslim, ze by byl az tak velky problem ho \"namacknout\" na 406-ku :)

Odesláno

Jasne, ze vprvni rade je to doplnek /o nejake pritlacne sile se nema cenu bavit :D/ Ale prece, kdyz nekdo rekne, ze tohle je dneska IN - tak nepujdu a nekoupim to. Chci neco co na auticku bude vypadat pekne a pritom to bude tak trosku original - neni nad to se lisit :D:D:D:D

Odesláno

tak to ja se taky neridim podle toho jestli nekdo rika ze to je IN nebo ne :D to uz bych mel xenony a buhvi co jeste :D ale me proste libi jen malinky kridylko, tobe se zase libi trosku vetsi - a v tom je ta odlisnost ;):D

Odesláno

jo a jeste se mi ted libi ty chromovy listicky co si dal na auto Tomi, to musim taky sehnat :D tomu autu to doda fakt smrnc

Odesláno

jo, jo - myslim, ze se lisit budeme :)) - ted jde o to te rozpoznat mezi jinymi \"seriove\" upravenymi 406-kami.

Obcas kolem me projede 406-ka - tak stejna, jako mam ja, ze rychle zacnu premyslet kde parkuji a jake cislo to bylo na te SPZ-ce :D:D:D:D:D

Odesláno

:)) tak az uvidis 1J1 0040 tak to jsem ja ;)

Hele a videl jsi u Tomiho v jeho profilu ty zrcatka s blinkrama ? ty jsou taky super :D

Odesláno

Ahoj panove....

Nejdříve k tomu křídlu: nakonec jsem zvolil decentní křidýlko které má prove KOSA na svích stránkach, najdete ho pod univerzalama... jestli byl nekdo na p. srazu v plzni tak ho mel na aute muj kamarad na bíle 406 MLRABID- Sepp si jiste vzpomína..... myslím ze je to k tvaru a krase auta nejlepší volba.....

Odesláno

...k těm chrom. lištičkám.. klucí mohu vám je sehnat,... jedna se o lepící 3D pasku kterou jen nalepíte nad orig. lištu... stojí to 700,- a je toho 5m takze bohate obtočíte auto a ještě zbide třeba na proužek na světla jako jsem využil ja. Autu to doda opravdovej šmrnc.. na fotce to je gut ale v orig. je to stokrate hezčí... snad se budu moci pochlubit na nějakem tom srazu. Lištičku mohu samozřejmě sehnat....

Odesláno

k tomu blinkru,... jak už sami víte nejdříve jsem měl jen nalepku (třeba i na srazu v plzni)... měl jsem v planu kupovat nová zrcátka s blinkrem která by mě vyšla tak na 5 tisíc ale nakonec mě kamarád nabídl tuto vychytavku a ja jsem nadčen,... jedna se o nalepku /imitaci blinkru... takovou folii v ktere je asi 10 v. s. diod .... montaž je snadna .. stačí jen protáhnout dratek k blinkru v blatníku... efekt je 100 procentní.... a cena 400,- což je bomba... vřele doporučuji a také lze sehnat.....

Odesláno

Seppe kdyby jsi potřeboval nějaké potřebné info jak k daným věcem či k samotné montaži rád ti jej poskytnu třeba i na tve stranky... Dale děkuji že jste si všimli mích drobných uprav... potěšilo mě to :-))):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...