Tomi Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 díky.... nakonec se pustím do jednoho docela hezkého univerzalu za 1700,- vložím sem foto hned jak jej připevním na auto... Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Universal?? No ja nevim - spis by to chtelo nejaky original Co treba tohle: [Editován dne 3/6/04 Sepp] Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 to je teda hrozny prkno sorry Seppe ale tohle bych teda na 406 nedal, vypada to hrozne. 406 podle myho chce jen decentni ladne kridelko a ne takovyhle leseni me se docela libi ty co delaji ve firme mkkosa.cz [Editován dne 3/6/04 Ferry] Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Moment kdo rika, ze ho tam chci?? Pro mne spis tohle: Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Ma docela zajimavy tvar - snad jen par centrimetru pridat na vysku - docela by se mi siklo, abych ho pri couvani videl Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 no to jsou z ty firmy jak jsem daval odkaz, ale na 406 je tam jeste vice priplaclejsi Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Napsán autorem Sepp Ma docela zajimavy tvar - snad jen par centrimetru pridat na vysku - docela by se mi siklo, abych ho pri couvani videl chces ho mit misto zamerovace :D ? Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 jo, jo - presne tak Ty priplacle se mi vubec nelibi - k cemu neco takoveho??? Tenhle je 605-kovy, ale ma zajimavy tvar a nemyslim, ze by byl az tak velky problem ho \"namacknout\" na 406-ku Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 no pro me je jen jako designovej doplnek, ty myslis ze potrebujes nejakej pritlakovej efekt na kufr ? Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Jasne, ze vprvni rade je to doplnek /o nejake pritlacne sile se nema cenu bavit :D/ Ale prece, kdyz nekdo rekne, ze tohle je dneska IN - tak nepujdu a nekoupim to. Chci neco co na auticku bude vypadat pekne a pritom to bude tak trosku original - neni nad to se lisit :D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 tak to ja se taky neridim podle toho jestli nekdo rika ze to je IN nebo ne to uz bych mel xenony a buhvi co jeste ale me proste libi jen malinky kridylko, tobe se zase libi trosku vetsi - a v tom je ta odlisnost Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 jo a jeste se mi ted libi ty chromovy listicky co si dal na auto Tomi, to musim taky sehnat tomu autu to doda fakt smrnc Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 jo, jo - myslim, ze se lisit budeme ) - ted jde o to te rozpoznat mezi jinymi \"seriove\" upravenymi 406-kami. Obcas kolem me projede 406-ka - tak stejna, jako mam ja, ze rychle zacnu premyslet kde parkuji a jake cislo to bylo na te SPZ-ce :D:D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 ) tak az uvidis 1J1 0040 tak to jsem ja Hele a videl jsi u Tomiho v jeho profilu ty zrcatka s blinkrama ? ty jsou taky super Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 jo, jo - je to good Na jeho popud jsem si kopil modre diodove obrysovky - fakt sila az jsem se lekl, kdyz jsem to rozsvitil Citovat
Tomi Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 Ahoj panove.... Nejdříve k tomu křídlu: nakonec jsem zvolil decentní křidýlko které má prove KOSA na svích stránkach, najdete ho pod univerzalama... jestli byl nekdo na p. srazu v plzni tak ho mel na aute muj kamarad na bíle 406 MLRABID- Sepp si jiste vzpomína..... myslím ze je to k tvaru a krase auta nejlepší volba..... Citovat
Tomi Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 ...k těm chrom. lištičkám.. klucí mohu vám je sehnat,... jedna se o lepící 3D pasku kterou jen nalepíte nad orig. lištu... stojí to 700,- a je toho 5m takze bohate obtočíte auto a ještě zbide třeba na proužek na světla jako jsem využil ja. Autu to doda opravdovej šmrnc.. na fotce to je gut ale v orig. je to stokrate hezčí... snad se budu moci pochlubit na nějakem tom srazu. Lištičku mohu samozřejmě sehnat.... Citovat
Tomi Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 k tomu blinkru,... jak už sami víte nejdříve jsem měl jen nalepku (třeba i na srazu v plzni)... měl jsem v planu kupovat nová zrcátka s blinkrem která by mě vyšla tak na 5 tisíc ale nakonec mě kamarád nabídl tuto vychytavku a ja jsem nadčen,... jedna se o nalepku /imitaci blinkru... takovou folii v ktere je asi 10 v. s. diod .... montaž je snadna .. stačí jen protáhnout dratek k blinkru v blatníku... efekt je 100 procentní.... a cena 400,- což je bomba... vřele doporučuji a také lze sehnat..... Citovat
Tomi Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 Seppe kdyby jsi potřeboval nějaké potřebné info jak k daným věcem či k samotné montaži rád ti jej poskytnu třeba i na tve stranky... Dale děkuji že jste si všimli mích drobných uprav... potěšilo mě to :-))) Citovat
kveton Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Tomi, kde se daj poridit ty listicky, je to fakt SUPER, hned bych je tam fouknul. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.