fifi Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 neviem či fungujú mne, keď som mal zimné plechy, asi po cca 20 min jazdy mi počítač vypísal že je to ok, ani to mi nešlo do hlavy, keď som dal letné so snímačmi, počítač je úplne ticho počas celej jazdy Citovat
Zipík Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu. To si nejsem tak jistý.Příjmač je u každého kola;) Citovat
Vertex Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Jen taková memo poznámka - senzory když tak mám, kdyby měl někdo zájem Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: AnotherOne Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu. To si nejsem tak jistý.Příjmač je u každého kola;) Podľa toho obrázku nie. Mal som tiež dole vnútorný blatník pravého zadného kolesa a nič tam nie je - jedine drôty ku snímaču v hrdle nádrže. [upravil dne 19.4.2009 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: fifi neviem či fungujú mne, keď som mal zimné plechy, asi po cca 20 min jazdy mi počítač vypísal že je to ok, ani to mi nešlo do hlavy, keď som dal letné so snímačmi, počítač je úplne ticho počas celej jazdy Keď máš snímače, po naštartovaní by sa malo na displeji medzi budíkami zobraziť autíčko a text Pressure ok alebo také niečo. Teraz na letných snímače nemám a autíčko sa nezobrazuje. Len mi to cca raz za 100km píppne a vypíše správu, že tlak nie je monitorovaný. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: AnotherOne Keby na nich vymysleli iné ventily tak by som si ich dal aj na letné. Ale takto hnus Načo narážaš?Ved vyzeraju normálne:myslim Ako by vyzerali tieto ... Citovat
Zipík Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: AnotherOne Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu. To si nejsem tak jistý.Příjmač je u každého kola;) Podľa toho obrázku nie. Mal som tiež dole vnútorný blatník pravého zadného kolesa a nič tam nie je - jedine drôty ku snímaču v hrdle nádrže. [upravil dne 19.4.2009 AnotherOne] Právě, že u toho obrázku je to i nakreslené.Černé tlusté šipky k oběma kolám jak vepředu tak i vzadu;)Nehledě na to, že já jsem měl dole podběh levého předního kola a tam byl.Nedokážu si to ani představit jak by se to přes celé auto bezdrátově spojovalo;)Já mám konkrétně ten na levo ve předu špatný a dané kolo mi neukazuje.Kdyby měl někdo volný koupím:super Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: AnotherOne Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu. To si nejsem tak jistý.Příjmač je u každého kola;) Podľa toho obrázku nie. Mal som tiež dole vnútorný blatník pravého zadného kolesa a nič tam nie je - jedine drôty ku snímaču v hrdle nádrže. [upravil dne 19.4.2009 AnotherOne] Právě, že u toho obrázku je to i nakreslené.Černé tlusté šipky k oběma kolám jak vepředu tak i vzadu;)Nehledě na to, že já jsem měl dole podběh levého předního kola a tam byl.Nedokážu si to ani představit jak by se to přes celé auto bezdrátově spojovalo;)Já mám konkrétně ten na levo ve předu špatný a dané kolo mi neukazuje.Kdyby měl někdo volný koupím:super To sú vysielače, ktoré su vo ventile každého kolesa. Prijímač je jeden. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.