Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem či fungujú mne, keď som mal zimné plechy, asi po cca 20 min jazdy mi počítač vypísal že je to ok, ani to mi nešlo do hlavy, keď som dal letné so snímačmi, počítač je úplne ticho počas celej jazdy

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu.

To si nejsem tak jistý.Příjmač je u každého kola;)

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Vysielače sú vo ventiloch kolies, prijímač je len jeden vľavo vzadu, anténu má vpravo vpredu.

Podľa toho obrázku nie. Mal som tiež dole vnútorný blatník pravého zadného kolesa a nič tam nie je - jedine drôty ku snímaču v hrdle nádrže.

[upravil dne 19.4.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: fifi

neviem či fungujú mne, keď som mal zimné plechy, asi po cca 20 min jazdy mi počítač vypísal že je to ok, ani to mi nešlo do hlavy, keď som dal letné so snímačmi, počítač je úplne ticho počas celej jazdy

Keď máš snímače, po naštartovaní by sa malo na displeji medzi budíkami zobraziť autíčko a text Pressure ok alebo také niečo. Teraz na letných snímače nemám a autíčko sa nezobrazuje. Len mi to cca raz za 100km píppne a vypíše správu, že tlak nie je monitorovaný.

Odesláno
Původně zaslal: antal

Keby na nich vymysleli iné ventily tak by som si ich dal aj na letné. Ale takto hnus :blicismajlik

Načo narážaš?Ved vyzeraju normálne:myslim

Ako by vyzerali tieto ...

post-0-14109606256847_thumb.jpg

Odesláno

Podľa toho obrázku nie. Mal som tiež dole vnútorný blatník pravého zadného kolesa a nič tam nie je - jedine drôty ku snímaču v hrdle nádrže.

Právě, že u toho obrázku je to i nakreslené.Černé tlusté šipky k oběma kolám jak vepředu tak i vzadu;)Nehledě na to, že já jsem měl dole podběh levého předního kola a tam byl.Nedokážu si to ani představit jak by se to přes celé auto bezdrátově spojovalo;)Já mám konkrétně ten na levo ve předu špatný a dané kolo mi neukazuje.Kdyby měl někdo volný koupím:super

Odesláno

Právě, že u toho obrázku je to i nakreslené.Černé tlusté šipky k oběma kolám jak vepředu tak i vzadu;)Nehledě na to, že já jsem měl dole podběh levého předního kola a tam byl.Nedokážu si to ani představit jak by se to přes celé auto bezdrátově spojovalo;)Já mám konkrétně ten na levo ve předu špatný a dané kolo mi neukazuje.Kdyby měl někdo volný koupím:super

To sú vysielače, ktoré su vo ventile každého kolesa. Prijímač je jeden.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...