Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mě to něco říká. Ale vra?me s k mytí. Včera mě odřízla bouřka jak od umytí, tak i od netu. Snad dneska, ale podle toho co hlásí a co ukazují němci na radaru, ... , nevím, nevím.

Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k zvelebení Jeana. Musím říct, že nejlepší myčka a leštička je ruční. Je to jak říká \"Destiny\" trochu časově náročný, ale výsledek stojí za to. Hlavně se nesmí nechat přeschnout leštidlo. To tam pak nechá člověk ruce.

Odesláno

Pouzivas na to lesteni ten elektricky \"vibrator\" nebo to delas rucne ?

Apropo - sledujes tu diskuzi o vibracich volantu v \"servise \"? Mas na to stesti, nebo nejezdis nad 120 ?

Odesláno

Diskusi o vibracích sleduju, ale \"zatím\" takové problémy nemám. Nemám li?áky.

Na leštění jsem vzal obyčejný autobalzám, ale nesmí se nechat přeschnout, lepší je to dělat ve dvou, jeden nanáší, druhý kousek za ním leští, nebo to dělat po částech. Jestli někdo nejdřív celý auto nejdřív napajcuje a pak začne leštit, tak u toho propotí triko.

Odesláno

To uz jsi Jeana voskoval? Ja jsem myslel, ze na to nemam aspon rok lestenkou sahnout, protoze obsahuji abrazivni latky a mohl bych udelat vic skody nez uzitku ?

Co si myslis o tech tekutych voscich v myckach ? Jo prehlidl jsem se jestli jsi uz koupil ten tlakovy cistic a jestli jo, popis vysledek. Jaky je treba mit tlak, prislusenstvi atd.:papa

Odesláno

O myčkách jsem už svůj názor napsal, byl jsem tam s Jeanem jednou a víckrát mě tam nikdo neuvidí. Buď byla špína už moc zažraná, nebo to meje na prd. Lepší systém jak navoskovat špínu není. Leštěnky jsou různé, na nová auta, neobsahují brusnou pastu, na starší už zoxidovaným a zašlým lakem, ty jí v sobě mají. Soused si koupil \"Shamzami\" tak jsem se na něj díval. Funguje to přesně jak ukazují v televizi, jenom to má takovou drobnou chybu, že to nemeje a spotřeba vody jako bejk. Nejlepší cajk na mytí je kýbl, pro zvýšení komfortu může být teplá voda, pořádná houba, nebo kartáč, (možno i průtočný), měký hadr na nanesení leštěnky a ještě měkčí na vyleštění. Bacha, některé leštěnky se nesmí nechat přeschnout. To se pak nadřeš víc jak v posilovně, než to rozleštíš. Přeji lesky a blesky.

Odesláno

Vrhni se na to, \"index mytí vozidel\" teď přes sobotu a neděli je mimořádně příznivý. Uvidíš, že tě výsledek překvapí, jestli jsi to doposud myl jenom v myčce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...