Joe1 Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Chlapi vďaka za pochvalu,ešte sa musím pohrať cez víkend z upevnením z vnútornej strany aby mi niekde nevypadli a hodím ešte foto rosvietené a potom už len nech slúžia/som zvedavý na životnosť -údajne 50000h/:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 80 Eur komplet zo vsetkym ? Tj aj tie relatka alebo co to je, aby sa zapinalo hned pri starte, a vypinali hned pri zapnuti svetiel ????? Pokial ano daj link, a este ta troska pootravujem s otazkami, aj ja ich chcem, mam presne ten predok ako mas ty, tj 1 facelift... Citovat
gedu Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Vyzerá to fantasticky, ako z origo výroby.:super:super Citovat
marko306 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 ty kokso, aka jednoducha schema zapojenia. Tak toto by som zvladol hadam aj ja:D Citovat
Joe1 Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: marko306 ty kokso, aka jednoducha schema zapojenia. Tak toto by som zvladol hadam aj ja:D bez debaty.. Citovat
Joe1 Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 80 Eur komplet zo vsetkym ? Tj aj tie relatka alebo co to je, aby sa zapinalo hned pri starte, a vypinali hned pri zapnuti svetiel ????? Pokial ano daj link, a este ta troska pootravujem s otazkami, aj ja ich chcem, mam presne ten predok ako mas ty, tj 1 facelift... máš SS Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Jako pockaj. Ako potom ta mudra skatulka zisti, ze si auto nastartoval ? To som celkom nepochopuil. Baterka dava staly prud, tj nezapina sa startovaniam. Tj ako rozpozna, ze som nastartoval , ked prud bude staly k tej skatulke ? Ako sa vypnu chapem, ale ako sa zapnu, nechapem Alebo to sleduje odber s baterky ? Ze jakmile pri starte zisti ze je mnesi, tak sa zapnu ? Nechapem ... Citovat
Joe1 Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 Myslím že po naštartovaní začne dobíjať alternátor na 14V a po vypnutí klesne napätie na 12,5-12V takže asi pozná ubytky napätia/nie som však autoelektrikár,takže to je len môj názor/ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Tak ked to zapojis, daj vediet ako to funguje :D V aprili mam narodeniny, tak viem co si mam pytat Citovat
Joe1 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Tak je to zapojené a tu je foto: Citovat
Joe1 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Pri naštartovaní sa automaticky rozsvietia,zhasnú pri zapnutí obrysových , tlm. a diaľk. svetiel ,po vypnutí zapaľovania zhasnú do 3sek. Citovat
Joe1 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak ked to zapojis, daj vediet ako to funguje :D V aprili mam narodeniny, tak viem co si mam pytat Ja som ich dostal k meninám... Citovat
Joe1 Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Tak dneska ma prvýkrát stopla policajná hliadka s namotovanými svetlami DRL, prvá otázka ktorú mi dali ,že \"prečo svietim hmlovkami\" ,po vysvetlení ,že auto neni vybavené prednými hmlovkami som im dal papiere s certifikátom na DRL svetlá a papiere o znení nového zákona o dennom svietení, prezreli si to ,skontrolovali funkčnosť svetiel a v pohode som pokračoval v jazde....- ale papiere si nosím v aute stále zo sebou ,lebo bez nich by som mal pravdepodobne problém:) Citovat
wooody Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: Joe1 Zapojenie DRL vym ze sem asi vul, ale mas tam kabeli k baterce, a kabel na parkovacky kterej je vypina.... a kde mas nejakej kabel kterj je zapina??? jak to pozna ze je nastartovano? Citovat
Joe1 Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Joe1 Zapojenie DRL vym ze sem asi vul, ale mas tam kabeli k baterce, a kabel na parkovacky kterej je vypina.... a kde mas nejakej kabel kterj je zapina??? jak to pozna ze je nastartovano? Riadi to elektronika ,zapnú sa sami po naštartovaní auta/pravdepodobne pri dobíjaní sa zvýši napätie z 12,5 na 14V a automaticky sa spustia/ Citovat
21Grams Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Joe1 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Joe1 Zapojenie DRL vym ze sem asi vul, ale mas tam kabeli k baterce, a kabel na parkovacky kterej je vypina.... a kde mas nejakej kabel kterj je zapina??? jak to pozna ze je nastartovano? Riadi to elektronika ,zapnú sa sami po naštartovaní auta/pravdepodobne pri dobíjaní sa zvýši napätie z 12,5 na 14V a automaticky sa spustia/ Bude to tak musiet byt, ale nepaci sa mi zrovna take riesenie...elektronika moze zblbnut, nahodou si nevsimnes a vymlati ti to baterku...skor by som bol za privedenie stavy cez relatko odniekadial kde je 12V pri nastartovanom aute...neviem ci je to made in PRC ale istota je istota:D Citovat
marko306 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Joe1 Tak dneska ma prvýkrát stopla policajná hliadka s namotovanými svetlami DRL, prvá otázka ktorú mi dali ,že \"prečo svietim hmlovkami\" ,po vysvetlení ,že auto neni vybavené prednými hmlovkami som im dal papiere s certifikátom na DRL svetlá a papiere o znení nového zákona o dennom svietení, prezreli si to ,skontrolovali funkčnosť svetiel a v pohode som pokračoval v jazde....- ale papiere si nosím v aute stále zo sebou ,lebo bez nich by som mal pravdepodobne problém:) dalsi plusovy argument na tie svetla. [upravil dne 15/4/09 marko306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.