Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi vďaka za pochvalu,ešte sa musím pohrať cez víkend z upevnením z vnútornej strany aby mi niekde nevypadli a hodím ešte foto rosvietené a potom už len nech slúžia/som zvedavý na životnosť -údajne 50000h/:papa

Odesláno

80 Eur komplet zo vsetkym ? Tj aj tie relatka alebo co to je, aby sa zapinalo hned pri starte, a vypinali hned pri zapnuti svetiel ?????

Pokial ano daj link, a este ta troska pootravujem s otazkami, aj ja ich chcem, mam presne ten predok ako mas ty, tj 1 facelift...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

80 Eur komplet zo vsetkym ? Tj aj tie relatka alebo co to je, aby sa zapinalo hned pri starte, a vypinali hned pri zapnuti svetiel ?????

Pokial ano daj link, a este ta troska pootravujem s otazkami, aj ja ich chcem, mam presne ten predok ako mas ty, tj 1 facelift...

máš SS

Odesláno

Jako pockaj. Ako potom ta mudra skatulka zisti, ze si auto nastartoval ? To som celkom nepochopuil.

Baterka dava staly prud, tj nezapina sa startovaniam. Tj ako rozpozna, ze som nastartoval , ked prud bude staly k tej skatulke ?

Ako sa vypnu chapem, ale ako sa zapnu, nechapem :( Alebo to sleduje odber s baterky ? Ze jakmile pri starte zisti ze je mnesi, tak sa zapnu ? Nechapem ...

Odesláno

Myslím že po naštartovaní začne dobíjať alternátor na 14V a po vypnutí klesne napätie na 12,5-12V takže asi pozná ubytky napätia/nie som však autoelektrikár,takže to je len môj názor/

Odesláno

Tak ked to zapojis, daj vediet ako to funguje :D :D :D

V aprili mam narodeniny, tak viem co si mam pytat :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Tak ked to zapojis, daj vediet ako to funguje :D :D :D

V aprili mam narodeniny, tak viem co si mam pytat :P

Ja som ich dostal k meninám...:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska ma prvýkrát stopla policajná hliadka s namotovanými svetlami DRL, prvá otázka ktorú mi dali ,že \"prečo svietim hmlovkami\" ,po vysvetlení ,že auto neni vybavené prednými hmlovkami som im dal papiere s certifikátom na DRL svetlá a papiere o znení nového zákona o dennom svietení, prezreli si to ,skontrolovali funkčnosť svetiel a v pohode som pokračoval v jazde....- ale papiere si nosím v aute stále zo sebou ,lebo bez nich by som mal pravdepodobne problém:)

Odesláno
Původně zaslal: Joe1

Zapojenie DRL

vym ze sem asi vul, ale mas tam kabeli k baterce, a kabel na parkovacky kterej je vypina.... a kde mas nejakej kabel kterj je zapina??? jak to pozna ze je nastartovano?

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Zapojenie DRL

vym ze sem asi vul, ale mas tam kabeli k baterce, a kabel na parkovacky kterej je vypina.... a kde mas nejakej kabel kterj je zapina??? jak to pozna ze je nastartovano?

Riadi to elektronika ,zapnú sa sami po naštartovaní auta/pravdepodobne pri dobíjaní sa zvýši napätie z 12,5 na 14V a automaticky sa spustia/

Odesláno

Původně zaslal: wooody

Zapojenie DRL

Riadi to elektronika ,zapnú sa sami po naštartovaní auta/pravdepodobne pri dobíjaní sa zvýši napätie z 12,5 na 14V a automaticky sa spustia/

Bude to tak musiet byt, ale nepaci sa mi zrovna take riesenie...elektronika moze zblbnut, nahodou si nevsimnes a vymlati ti to baterku...skor by som bol za privedenie stavy cez relatko odniekadial kde je 12V pri nastartovanom aute...neviem ci je to made in PRC ale istota je istota:D

Odesláno

Tak dneska ma prvýkrát stopla policajná hliadka s namotovanými svetlami DRL, prvá otázka ktorú mi dali ,že \"prečo svietim hmlovkami\" ,po vysvetlení ,že auto neni vybavené prednými hmlovkami som im dal papiere s certifikátom na DRL svetlá a papiere o znení nového zákona o dennom svietení, prezreli si to ,skontrolovali funkčnosť svetiel a v pohode som pokračoval v jazde....- ale papiere si nosím v aute stále zo sebou ,lebo bez nich by som mal pravdepodobne problém:)

dalsi plusovy argument na tie svetla.:super

[upravil dne 15/4/09 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...