honza.praha Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Ráno nastarutuji auto a je vše OK. Po ujetí nějaké vzdálenosti a vypnutí motoru to při dalším startu napíše chybu ABS a rozsvítí se oranžová kontrola a někdy i závadu brzd a červenou kontrolku +STOP. Při dalším startu to i vyplne tachometr. nhetušíte někdo co by to mohlo být. Ráno je to zase OK.... Citovat
georgegg Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 zkus diagnostiku, ale asi to bude čidlo abs, většinou odcházejí přední Citovat
Bohumil Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Dagostika určitě. Může to být snímač otáček u některého kola, nebo snímač polohy natočení volantu, nebo řídící jednotka ABS. Na diagnostice to spolehlivě detekují. Koukni i sem. To bylo peklo. Citovat
honza.praha Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Včera bylo u Vašendy. Hrozně ochotní, ale nic se nenašlo. Po odjezdu ze servisu všechno zhaslo a \"zatím\" se zdá být OK... Že by vlhkost a dlouhá zima??, Citovat
georgegg Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 jj je možný že na těch čidlech je trochu porušenej obal tak se tam dostala nějaká vlhkost Citovat
Ferin007 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Jo, na Vánoce sem měl něco podobnýho. Přejel sem celou Evropu a přesně v okamžiku, když jsem projíděl bývalou celnicí na Rozvadově, tak mi začaly vyskakovat hlášky ve stylu, že všecky pomocný brzdový systémy sou vadný. Moc dobře se mi pak nejelo, zvlášť na sněhu. V servisu sem dal 1000,- kč za diagnostiku a myslím 67,- kč za novej snímač u kola včetně práce. Citovat
honza.praha Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Nechci to zakřiklout, ale poté co to prohlédli na heveru jestli tam něco vizuálně není blbě, tak to šlape jako hodinky a žádné hlášky... Čili čím víc elektroniky, tím víc potenciálních problémů.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.